BRUKA I SRAMOTA U HUMSKOJ: Obezbeđenje FK Partizan PRETUKLO navijača - veliki "Grobar" Dalibor Petrović završio u Urgentnom centru! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.10.2022

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogromna sramota crno-belih!

BRUKA I SRAMOTA U HUMSKOJ: Obezbeđenje FK Partizan PRETUKLO navijača - veliki "Grobar" Dalibor Petrović završio u Urgentnom centru! (VIDEO)

Foto: republika.rs

Velika sramota dogodila se u Humskoj! Navijač Partizana Dalibor Petrović pretučen je od strane obezbeđenja fudbalskog kluba, pošto je došao da kupi karte za utakmicu protiv Kelna.

Dalibor je veliki Partizanovac, podržava sve sekcije crno-belih, a roditelji su ga napustili kada je imao samo tri meseca.

Pretučeni Petrović potom je zbrinut u Urgentnom centru, a o celoj situaciji oglasio se i predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović, koji je najoštrije osudio prebijanje navijača.

Dragi Dalibore, dok je pravih Partizanovaca ti nikad nećeš biti sam! Verujem da i tebe kao i sve nas od udaraca više boli nepravda i osećaj da nas neko deli na podobne i nepodobne, a samo zbog svojih fotelja! Neće moći, neće proći! Neka sledeći put kukavice napadnu mene! - naveo je Mijailović na Tviteru.

Podsetimo, Partizan je večeras izvojevao veliku pobedu nad Kelnom, čime je došao na korak od plasmana u nokaut fazu Lige konferencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading