Otkrivena TAJNA koja je godinama skrivana! Toma Zdravković NIJE bio zaljubljen u Silvanu, već u njenu SESTRU!

Autor:

Zabava

13.10.2022

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotograf otkrio istinu o ljubavi Tome Zdravkovića i Silvane Armenulić.

Otkrivena TAJNA koja je godinama skrivana! Toma Zdravković NIJE bio zaljubljen u Silvanu, već u njenu SESTRU!

Foto: YouTube/Printscreen

O odnosu Tome Zdravkovića i Silvane Armenulić priča se naširoko otkad je izašao film ''Toma'' koji je u epicentar pored Tominog života stavio i nesrećnu ljubav koju je osećao Zdravković prema pevačici.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Toma Zdravković

Međutim, sada je fotograf Zoran Kuzmanović Munja otkrio tajnu koja je godinama skrivana, te istakao da Toma zapravo nije bio zaljubljen u Silvanu, već u njenu sestru koja je nastradala zajedno sa njom u saobraćajnoj nesreći.

- Mogao bih o Tomi da pričam do sutra. Uradio sam za njega nekoliko poslednjih omota albuma. Odlazio sam na njegove poslednje svirke u kafani "Kum" kod Vuka. Svako veče do fajronta. Poslednji intervju s njim na VMA je uradila Zorica Konić, ali ja nisam mogao da odem da ga fotografišem. Lepo je što danas imamo film o Tomi. Međutim, on nikada nije bio zaljubljen u Silvanu, već u njenu sestru Mirjanu. Tadašnja redakcija Ježa bila je prekoputa njenog stana u Nušićevoj ulici, a u blizini je bila čuvena kafana u kojoj se estrada okupljala... Toma je bio mnogo zaljubljen, mnogo ju je voleo, ali je u međuvremenu uleteo jedan sportista, prvak u boksu, koji je i dan-danas živ i koji može da potvrdi ovu priču. Mirjana se zaljubila, ostala je u drugom stanju i ubrzo i nastradala - ispričao je Munja za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading