Švarceneger ima sina sa KUĆNOM POMOĆNICOM! Skandal o kom svet bruji već DESET GODINA, pokušao je da je sakrije, a on je PRESLIKAN Arnold! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.10.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Arnold Švarceneger ženu varao sa kućnom pomoćnicom.

Švarceneger ima sina sa KUĆNOM POMOĆNICOM! Skandal o kom svet bruji već DESET GODINA, pokušao je da je sakrije, a on je PRESLIKAN Arnold! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Proslavljeni glumac i političar Arnold Švarceneger ima petoro dece, a jedno od njih, tačnije najmlađeg sina je dobio u vanbračnoj vezi sa kućnom pomoćnicom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Arnold Švarceneger i Marija Šrajver

Skandal koji je obeležio njegov život i brak bivše supruge Marije Šrajver doveo je i do njihovog razvoda. Naime, Arnold je uvek važio za velikog ženskaroša, te su mnogi mislili da se nikada neće skrasiti, a onda ga je televizijska novinarka primirila i pred oltar odvela 1986. godine, a kroz svoj 25 godina dug brak dobili su četvoro dece.

Važili su za jedan od najskladnijih parova Holivuda, a onda je 2011. godine izbio skandal u porodici.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joseph Baena (@joebaena)

 

Marija je saznala da je vara sa kućnom pomoćnicom Mildred Patrišom Peti Baen sa kojom ima i vanbračnog sina, koji je imao 14 godina, kada je svet saznao za njega. Još jedan šok je bila činjenica da je Mariju varao dok je bila u drugom stanju, te sada ima dva sina istih godina, ali sa dve različite žene. On se pravdao da nije znao da ima sina sa Peti, sve dok nije shvatio da dečak liči na njega. Čim je saznao svu finansijsku brigu o dečaku je preuzeo, a ljubavnici i sinu kupio četvorosobnu kuću sa bazenom u Kaliforniji.

Njihova sličnost je neverovatna, a iako im u početku odnos nije bio dobar, njih dvojica se sada ne razdvajaju, te se često mogu videti kako zajedno treniraju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Eto!

14.10.2022 17:42

Sto bi rekla moja majka, vanbracna deca imaju nezgodnu osobinu da lice na oceve! A mali je zgodniji od tate, a i od polubrata.