ONA ĆE BITI KUMA NA VENČANJU! Pevačica otkrila šta misli o izabraniku Vanje Mijatović, pa priznala da ima TREMU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.10.2022

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja Mijatović danas će izgovoriti sudbonosno "da" svom izabraniku.

ONA ĆE BITI KUMA NA VENČANJU! Pevačica otkrila šta misli o izabraniku Vanje Mijatović, pa priznala da ima TREMU! (VIDEO)

Foto: ST-V.Lukić

Aleksandra Mladenović

Naša poznata pevačica Vanja Mijatović danas će izgovoriti sudbonosno "da" svom izabraniku u jednom elitom prestoničkom restoranu.

Pevačica se pred predstavnicima medija pojavila u farmericama, a potom se presvukla u raskošnu belu venčanicu punu kristiala, šljokica i bisera, sa dubokim dekolteom.

Medijima se potom obratila i njena kuma, pevačica Aleksandram Mladenović koja je otkrila da li ima tremu, ali i progovorila o Vanjinom izabraniku.

 

- Mislim da nije pogrešila u izboru, svaka devojka bi poželela ovakvog muškarca kakvog je ona izabrala. Jako je teško danas izabrati pravog muškarca - rekla je između ostalog Aleksandra, a šta je još otkrila pogledajte u videu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading