BIO JE OŽENJEN, NE ŽIVI U SRBIJI: Indi šokirala fotografijom sa TAJNOG VENČANJA, a evo KO je njen IZABRANIK!

Autor:

Zabava

11.10.2022

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Indira Indi Aradinović iznenadila je javnost kada je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju sa svog venčanja!

BIO JE OŽENJEN, NE ŽIVI U SRBIJI: Indi šokirala fotografijom sa TAJNOG VENČANJA, a evo KO je njen IZABRANIK!

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Indira Indi Aradinović stala je na ludi kamen, a sa javnošću je srećne vesti podelila kada je objavila fotografiju na kojoj se vide njena burma i burma njenog izabranika.

- Rekli smo da, 10.10.2022. godine - napisala je Indi uz objavljenu fotografiju ispod koje čestitke ne prestaju da se nižu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by I N D Y (@indy_ara_indira)

 

Inače, Indi dugo vremena unazad nije krila da je emotivno zauzeta, ali nikada nije mnogo govorila o čoveku koji joj je ukrao srce.

- Ja kada budem želela da pričam o svom dečku to ću i da uradim - rekla je pevačica jednom prilikom, da bi nešto kasnije priznala je da će ove godine stati na ludi kamen, a potom je rešila da otkrije pojedine detalje o svom izabraniku.

 

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Indi sa izabranikom

 

- Stajem na ludi kamen, samo ako mi nešto ne upropastite! Ekskluzivno, ove godine stajem na ludi kamen! On ne živi u Srbiji, živi u jednoj jako lepoj zemlji, prelepa Danska. Transparentna sam, ne krijem. Bio je oženjen, više nije, sve je regulisano - otkrila je Indi tada u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading