NAKON RASKOŠNOG VENČANJA GLUMICA PROGOVORILA O POTOMSTVU: Anja Mit tvrdi da ne želi ništa da KRIJE, evo šta kaže o PRINOVI!

Autor:

Zabava

01.10.2022

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Anja Mit nedavno je uplovila u bračne vode sa svojim partnerom Ognjenom Vesićem, a o njihovom venčanju brujali su svi domaći mediji.

NAKON RASKOŠNOG VENČANJA GLUMICA PROGOVORILA O POTOMSTVU: Anja Mit tvrdi da ne želi ništa da KRIJE, evo šta kaže o PRINOVI!

Foto: ATA Images

Anja Mit i Ognjen Vesić

Anja i Ognjen zakleli su se jedno drugom na večnu ljubav 5. septembra, a ovim povodom nakon crkvenog venčanja, izgovorili jedno drugom sudbonosno "da" i pred matičarem, a onda su upriličili veliku proslavu za veliki broj zvanica.
 

Anja jenakon gala slavlja progovorila o prvim danima bračnog života.

- Mislim da ozbiljnost dolazi vremenom. Možda vam delujem tako, ali sigurno za mesec dana ne mogu da se promenim. Istina je da sam srećnija, ispunjenija i smirenija – počela je Anja za Grand Online, te nastavila o tome kako njena svadba nije bila „raj samo za nju".

 

 

- Ljudi nas još uvek zovu i ono što je posebno važno, kažu mi da nikada nisu videli srećnije i veselije mladence. To je svadba kakvu sam želela i o kojoj sam maštala. Da počnemo od pripreme, pa do muža što je najvažnije, pa onda do celokupnog slavlja. Nadam se da ću tako srećna i nasmejana biti uvek!

Anja je ovom prilikom progovorila i o potomstvu, tvrdeći da je beba još „na čekanju".

- To ne može stvarno da se planira. Očekivala sam takvo pitanje. Da to sve mi znamo, bili bi androidi, ali kad bude, svi će znati. To svakako ne može da se sakrije - zaključila je Anja.  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading