ANJA MIT BLISTA U RASKOŠNOJ VENČANICI: Svadba poznate glumice okupila srpski DŽET SET, a evo kako izgleda MLADOŽENJA! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.09.2022

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Anja Mit danas je svom izabraniku Ognjenu Vesiću izgovorila "da" pred Bogom, a kasnije tokom dana će se obaviti i građansko venčanje u jednom prestoničkom restoranu.

ANJA MIT BLISTA U RASKOŠNOJ VENČANICI: Svadba poznate glumice okupila srpski DŽET SET, a evo kako izgleda MLADOŽENJA! (FOTO)

Foto: ATA Images

Naša poznata glumica Anja Mit zavetovala se danas na večnu ljubav svom izabraniku Ognjenu Vesiću, a svadbenoj ceremoniji prisustvovale su brojne javne ličnosti među kojima su Nela Mihailović, Ivana Dudić, Sanja marinković, Dušan Kaličanin, Bojana Ordinačev, Danijela i Stefan Buzurović i mnogi drugi.

 

Mladenci su se nakon crkvenog venčanja koje je obavljeno u crkvi Svete Trojice u Zemunu, sa svatovima uputili u restoran, gde će reći "da" i pred matičarem.

Glumica je najavila da će tokom svadbe promeniti čak tri venčanice, što je posebno raduje.

- Najviše vodim računa da nešto ne zaboravimo i bez notesa ne izlazim iz kuće. Imaću i tri venčanice i ne znam koja je lepša. Moja prijateljica Merima, koja ima salon venčanica, bila je zadužena da se osećam kao princeza i jedva čekam da ih obučem, naravno ne sve tri odjednom (smeh) - izjavila je nedavno Anja i otkrila da će na venčanu uzeti muževljevo prezime Vesić.

 

Foto: ATA Images

Anja Mit i Ognjen Vesić

 

Glumica je ranije za domaće medije otkrila da uživa u ljubavi sa Ognjenom, ali da se trudi da privatnost zadrži za sebe.


- Osvojio me je odmah i veoma sam srećna, mnogo mi je lepo s njim. Uživamo zajedno. Ne objavljujem zajedničke fotografije na društvenim mrežama jer se moj partner ne bavi javnim poslom i zbog toga želi da našu privatnost čuvamo - istakla je glumica nedavno govoreći o svom izabraniku, koji ne voli da se javno eksponira.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading