Ovo je DEDA Adama Adaktara, kog je Nadalina SAHRANILA: "Bog obrva" pokazao još jednog muškarca u porodici! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.10.2022

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adam Adaktar pokazao dedu, koji je bio u braku sa Nadalinom Adaktar.

Ovo je DEDA Adama Adaktara, kog je Nadalina SAHRANILA: "Bog obrva" pokazao još jednog muškarca u porodici! (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram.com/adaktar_official

Adam Adaktar jedan od trenutno najzapaženiji ličnosti u Srbiji, zbog porodičnog rijalitija ,,Adaktarovi" koji se emituju na televiziji Pink, pokazao je kako izgleda njegov deda, odnosno suprug njegove bake Nadaline Adaktar

Naime, dugo se spekulisalo o muškracima u porodici Adaktar, budući da se nijedan ne pojavljuje osim Adama, a sada je on na društvenoj mreži TikTok, objavio snimak na kom je pokazao dedu. 

- Da vam pokažem mog dedu. Baba ga je sahranila - rekao je Adam. 

 

 

Podsetimo, pre nekoliko dana kao bomba odjeknula je vest da Adamova majka, Alis Adaktaru 42. godini života čeka treću bebu, o kojoj je ,,bog obrva" rekao sledeće:

- Iskeno nije mi bilo svejedno kada sam saznao, ali najbitnija je njena odluka. Ona je srećna to je to. Najbitnije je da dete bude živo i zdravo - kazao nam je Adam.

Republika

Foto: Instagram.com

Alis Adaktar trudna u 42. godini

 

Njegova mama Alis sinoć je objavila da je proteklih dana dobijala različite savete, ali da je ipak odlučila da zadrži bebu uprkos tome što trudnoću nije planirala.

- Donela sam odluku za koju osećam da je ispravna, jer ja upravljam svojim životom, ne zanima me tuđe mišljenje, a ko je trebalo da me podrži, podržao me je. Hvala svima koji ste uz mene - napisala je Alis uz fotografije na kojima je istakla stomak, a u komentarima su se nizale čestithe i poruke podrške.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading