Majka Snežane Đurišić prvi put u JAVNOSTI: Pevačica dobila OZBILJNU KONKURENCIJU! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.10.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Snežane Đurišić odlučila je da se takmiči u muzičkoj emisiji.

Majka Snežane Đurišić prvi put u JAVNOSTI: Pevačica dobila OZBILJNU KONKURENCIJU! (FOTO)

Foto: Republika

Pevačica Snežana Đurišić ima karijeru na kojoj mnogi mogu da joj pozavide, ali ono što malo ko zna jeste da i njena majka, 73-godišnja Dara, takođe peva. Sada je javnost mogla i da se uveri na koga je legendarna pevačica povukla gene. Naime, majka Snežane Đurišić pojavila se u emisiji "Nikad nije kasno", u kojoj je otpevala pesmu "Sve behara i sve cveta" i iznenadila publikom znatno mlađim izgledom u odnosu na ozbiljne godine koje ponosno nosi.

U pomenutoj emisiji ju je bodrila ćerka Snežana, a majka Dara pokazala je da je žena iz naroda, te je bez trunke treme izašla na scenu, kao da je na njoj već godinama, pa progovorila o ćerki pevačici:

Republika

Foto: Instagram.com

Majka Snežane Đurišić, Dara

 

- Nisam išla ni u školu. Prvi razred završila sam kao odličan đak, drugi sam bila vrlodobra, treći dobra, četvrti sam ponavljala. U peti razred sam išla sve dok se nisam udala. Gajila sam decu i bila domaćica. Volela sam što moja ćerka peva i napreduje, a ja sam bila kod kuće.

Snežana je ponosno gledala u majku dok je govorila, pa se i sama obratila, te pomenula oca, koji je stajao u bekstejdžu.

- Privilegovana sam da imam žive roditelje, ovako duhovite i poštene ljude. Volela bih kada biste živeli večno - poručila im je Snežana i otkrila da njena majka, osim dece, unučića i praunučića, najviše voli Novaka Đokovića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading