One su doživele CRNU SUDBINU, TRAGEDIJE svojih najvećih ljubavi nikada nisu prebolele! Njima su muževi UBIJENI, a poznatoj pevačici je suprug umro na rukama! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.10.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove poznate dame prerano su ostale bez svojih partnera.

One su doživele CRNU SUDBINU, TRAGEDIJE svojih najvećih ljubavi nikada nisu prebolele! Njima su muževi UBIJENI, a poznatoj pevačici je suprug umro na rukama! (FOTO)

Foto: St/ V. Lukić, ATA Images

Estrada i javna scena mnogima deluju kao med i mleko, a zapravo, najčešće nije tako. Od toga da poznati moraju uvek da budu sređeni, nasmejani, raspoloženi, da ih skandali ne prate, do toga da im je privatan život na izvol'te svima i svako ima pravo da komentariše ono njihovo najintimnije. To je posebno teško kada vas zadesi crna sudbina i životnog partnera izgubite prerano, a svaki vaš potez je i tada pod lupom javnosti. 

Mnoge naše estradne dame su doživele ovakvu tešku sudbinu, ali su uspele da se izbore sa svim nedaćama i nastave svoj život, izgrade zavidne karijere, a da svoje ljubavi nikada ne zaborave.

Ljubav o kojoj i dan danas javnost priča

Republika

Foto: Miloš Nadaždin/Blic TV

Svetlana Ceca Ražnatović

Svetlana Ceca Ražnatović je pravi primer jake žene, koja je nakon tragedije koja je zadesila nju i njenu porodicu uspela da se izbori sa svim, uspešno odgoji sina i ćerku i bude im životni primer, a uz ogromnu podršku javnosti i publike koja joj je pružala bezrezervnu ljubav uspela je da ostane na vrhu estradne scene i izgradi karijeru na kojoj bi joj mnogi pozavideli.

Podsetimo, njen suprug Željko Ražnatović Arkan ubijen je u hotelu ''Interkontinental'', 15. januara 2000. godine. Njegovu smrt Ceca nikada nije prebolela, a neretko ističe da je on njena najveća ljubav i da je on najzaslužniji za njen uspeh. O njihovoj velikoj ljubavi, povezanosti i podršci i dan danas priča javnost.

Oprostila mu sve i nikada ga nije prebolela

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Goca Božinovska

Goca Božinovska ostala je udovica pre više od dve decenije. Njen suprug, Zoran Šijan, ubijen je u centru Beograda 27. novembra 1999. godine, a Goca ne krije da i dan danas pati za njim. Pevačica sa Šijanom ima sina Mirka i ćerku Zoranu, a tri godine pre tragedije doživela je izdaju svog supruga, koji ju je ostavio zbog komšinice Gorane, koja je bila pevačicina dobra prijateljica. Zoran je sa njom dobio sina Vukašina, a Goca je sve to teško podnela, ipak ostala mu je verna do smrti i dan danas, bez obzira na sve, o njemu priča sa knedlom u grlu.

Tragedija zbog roditelja

Republika

Foto: ATA Images

Stoja Novaković

Stoja Novaković sa svega 17 godina se ostvarila u ulozi majke, ali je najsrećniju vest najdačala velika tragedija. O smrti njenog supruga postoje dve verzije priče. Prva i ona koju je ona ispričala jeste da je njen suprug poginuo u saobraćajnoj nesreći, nakon čega je ona ostala sama na ulici sa detetom jer je porodica nastradalog supruga nije volela, a u tom periodu nije bila u dobrim odnosima ni sa svojom porodicom koja se nije slagala sa njenom ranom udajom. Druga verzija ove priče je ta da je on zbog protivljenja roditelja skočio u reku i utopio se.

Tragičan kraj ljubavi nakon samo dva meseca

Republika

Foto: ATA Images

Goga Sekulić

Pevačica Goga Sekulić 2013. godine se udala za Igora Ramovića koji je nakon samo dva meseca od venčanja, 14. jula preminuo pevačici na rukama. Naime, on je ubrzo nakon venčanja saznao za rak debelog creva, a bolest je rapidno napredovala, tako da nije bilo vremena za operaciju. Goga je bila očajna nakon smrti supruga, a sve joj je otežavala Igorova porodica sa kojom je bila u lošim odnosima, te se rana samo produbljivala. Pevačica je jednom prilikom istakla da želi da se na celu priču stavi tačka, jer je za nju sve to samo jedan ružan san.

Znali su da će ih njegova smrt razdvojiti

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Elma Sinanović

Elma Sinanović je pre tri godine ostala udovica, kada je njen suprug Smail Sinanović Magi preminuo nakon teške bolesti. Pevačica i nakon tri godine kada priča o njemu zaplače, a kako kaže to je bio najveći udarac i gubitak za nju. Udala se sa svega 19 godina, a u braku su bili 26. Elma je uvek isticala kako je njen suprug zaslužan što je počela da se bavi muzikom, kao i da je bio savršen muž koji je sve balansirao i da će ga zauvek voleti, jer je uz njega odrasla, te da je kod njega duže nego kod svojih roditelja. Znali su da je teško bolestan i kako je jednom prilikom pevačica rekla, bili su svesni šta ih čeka i da će ih njegova smrt razdvojiti.

Umro u krevetu ljubavnice, a nju svekar krivi za sve

Republika

Foto: instagram.com/nikolina_pisek

Nikolina Pišek

Voditeljka Nikolina Pišek iznenada je ostala udovica. 8. maja 2022. godine njen suprug Vidoje Ristović je preminuo na stolu za masažu, kako se navodilo, a kasnije ispostavilo da je preminuo u krevetu ljubavnice. Nikolina nikada nije želela da komentariše ove navode, ali je ubrzo ušla i u rat sa svekrom Viktorom Ristovićem koji je optužuje da je samo zbog novca bila sa njegovim sinom, kao i da pokušava da otme imovinu koja joj ne pripada. Nikolina je u nekoliko navrata odgovarala na njegove optužbe, ali se trudi da se povuče iz javnosti i skandala koji je prate od smrti supruga i zajedno sa ćerkom pokuša da odboluje veliki gubitak.

Vest o njegovoj smrti dobila tokom nastupa

Republika

Foto: Republika

Snežana Đurišić

Snežana Đurišić je svog tadašnjeg supruga Slobodana Gvozdenovića upoznala dok je bila u srednjoj školi. Bio joj je velika podrška, a poslednji put ga je videla 6. aprila 2013. kada ju je dovezao na nastup u Beč, kada mu je u povratku iznenada pozlilo i tada je preminuo. Vest o njegovoj smrti dobila je tokom nastupa, a gubitak velike ljubavi je teško podnela. Iz dugogodišnje ljubavi dobili su ćerku Maju i sina Marka, a nakon mnogo godina veru u ljubav joj je vratio ginekolog Vanja Milošević.

Posle četiri decenije tužan kraj velike ljubavi

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Gordana Šaulić

Gordana Šaulić je nakon 43 godine braka ostala bez svog životnog partnera Šabana Šaulića koji je 17. februara 2019. godine nastradao u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, kada se vraćao sa nastupa. Kralj narodne muzike je ostavio iza sebe troje neutešne dece, a kako kaže njegova porodica, prijatelji i verna publika, Šaban će zauvek živeti kroz njegovu bezvremensku muziku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading