BOLJE MI JE U ZATVORU NEGO U BRAKU! Damjan brutalno prebio Saru pa šokirao izjavom

Autor:

Zabava

10.10.2022

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Damjan Hadžić oglasio se i šokirao sve svojom izjavom!

BOLJE MI JE U ZATVORU NEGO U BRAKU! Damjan brutalno prebio Saru pa šokirao izjavom

Foto: Profimedia, Instagram/uki_q

Nakon što je Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo da se Damjanu Hadžiću, koji je osumnjičen da je pretukao svoju suprugu Saru Hadžić, inače sestru tiktokerke Une Kablar, poznatije kao Uki Q, kao i njihovu bebu ukine pritvor, njegov advokat Anđelko Ležajić izjavio je za medije da Damjan jednostavno ne želi na slobodu.

Republika

Foto: instagram/screenshot/uki_q

Damjan Hadžić i njegov otac

Podsetimo, Damjan H. u pritvoru je od kraja septembra, kada je Uki Q na Instagramu objavila da je on brutalno pretukao njenu sestru. Kako je Sara H. ispričala za medije, sa mužem se posvađala zbog njegove mame, a on ju je potom udarao, davio i lupao joj glavom u pločice. Sara H. danas je ispitana pred Drugim osnovnim tužilaštvom koje je posle saslušanja predložilo da se njenom suprugu ukine pritvor.

- Moj klijent mi je rekao da žalbu koju sam pisao povodom njegovog pritvora povučem, pošto je njemu u pritvoru bolje nego u braku sa Sarom. Rekao sam mu da je to nemoguće, ali on insistira - tvrdi advokat Anđelko Ležajić, Damjanov branilac:

- Otkako je sa Sarom u braku, on je smršao 23 kilograma. Kaže da se sada odmorio i da mu je bolje iza rešetaka. Jedina stvar oko koje se Damjan i Sara slažu je da je razvod neminovan - poručio je advokat.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

 

U postupku koji se vodi protiv Damjana H. zbog krivičnog dela nasilje u porodici, ispitana je svedok oštećena Sara H., navelo je tužilaštvo.

- Ona je ostala pri navodima krivične prijave, pridružila se krivičnom gonjenju i istakla imovinsko-pravni zahtev koji će naknadno opredeliti - potvrđeno je za Pink.rs iz Drugog osnovnog tužilaštva.

Republika

Foto: Instagram/uki_q,

Uki Q njena sestra pretučena

 

Kako se navodi, Damjan H. bi danas mogao da bude pušten iz pritvora u kom je od 29. septembra.

- Imajući u vidu da je okrivljenom D.H. pritvor određen iz razloga jer su postojale osobite okolnosti da će ometati postupak uticanjem na svedoka, u konkretnom slučaju na ostećenu S.H., i kako je ista ispitana u svojstvu svedoka, prestali su zakonski razlozi za pritvor, zbog čega je Drugom osnovnom sudu u Beogradu podnet predlog za ukidanje pritvora i predloženo da se prema okrivljenom izrekne mera zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa ostećenom S.H. radi daljeg nesmetanog vodjenja krivičnog postupka - saopšteno je iz Tužilaštva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading