Sestra Uki Q saslušana u POLICIJI: Pristala da krivično goni supruga koji ju je BRUTALNO pretukao, a OVO su detalji!

Autor:

Zabava

10.10.2022

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sara Hodžić je ostala pri navodima krivične prijave.

Sestra Uki Q saslušana u POLICIJI: Pristala da krivično goni supruga koji ju je BRUTALNO pretukao, a OVO su detalji!

Foto: Instagram.com printscreen

Sestre popularne tiktokere Uki Q navodno je pristigla ispitavanje zbog krivičnog dela nasilje u porodici, u postupku koji se vodi protiv njenog supruga, a kako su zakonski razlozi za pritvor prestali, Damjan H. je pušten na slobodu.

Naime, Sara je ovom prilikom ostala pri navodima krivične prijave, pridružila se krivičnom gonjenju i istakla imovinsko-pravni zahtev koji će naknadno opredeliti.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Uki Q

Imajući u vidu da je okrivljenom D.H. pritvor određen jer su postojale osobite okolnosti da će ometati postupak uticanjem na svedoka, u konkretnom slučaju na brutalnu prebijenu sestru tiktokerke i kako je ista ispitana u svojstvu svedoka, prestali su zakonski razlozi za pritvor, zbog čega je Drugom osnovnom sudu u Beogradu podnet predlog za ukidanje pritvora i predloženo da se prema okrivljenom izrekne mera zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa Sarom radi daljeg nesmetanog vođenja krivičnog postupka.

Republika

Foto: Prva TV printscreen, Instagram.com printscreen

Sara Hodžić sa modricama i majka

Podsetimo, D.H. (23), kome je nedavno određen jednomesečni pritvor zbog sumnje da je pretukao suprugu S.H. (19) u njihovom stanu u Beogradu, kako domaći mediji nezvanično saznaju, na saslušanju je izjavio "da nije tukao ženu'', već da ju je samo ''odgurnuo". Prema rečima izvora, osumnjičeni je navodno delimično priznao krivicu za nasilje u porodici.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading