Una Čolić pokazala GRUDI u dubokom DEKOLTEU: Čolina ćerka nikad izazovnija, muškarcima padaju vilice! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.10.2022

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Una Čolić napravila je drastičnu promenu u svom životu!

Una Čolić pokazala GRUDI u dubokom DEKOLTEU: Čolina ćerka nikad izazovnija, muškarcima padaju vilice! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Ćerka Zdravka ČolićaUna Čolić veoma je popularna na drušvenim mrežama gde svakodnevno objavljuje svoje fotografije u raznim izdanjima, a sada je odlučila da pokaže i više nego što treba, po komentarima mnogih. 

Prirodnim izgledom Una jači pol ostavlja bez daha, pa joj mnoge devojke zavide na tome. Ove jeseni Una Čolić odlučila se na malo veću promenu imidža i sve ostavila bez reči, napravila je i neke nove selfije koje je zatim objavila na svom profilu a reakcije su, naravno, počele da munjevito pristižu.

 

 

Mnogi su pohvalili izgled koji je na novim fotografijama pokazala ćerka Zdravka Čolića, mada je bilo i onih koji su smatrali da je otišla malo predaleko u pokazivanju svog dekoltea, a komnetari sue samo nizali.

Podsetimo, Una je nedavno promenila imidž, te je promenila boju kose i frizuru, što je kod svih izazvalo pozitivne reakcije. 

BONUS VIDEO.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading