"Razmišljao sam da sinu dam ime po POKOJNOM OCU": Sloba Radanović o trudnoći supruge Jelene, iznenadio novim detaljima iz privatnog života!

Autor:

Zabava

08.10.2022

11:17 >> 11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Radanović kroz nekoliko meseci prvi put će se ostvariti u ulozi roditelja.

"Razmišljao sam da sinu dam ime po POKOJNOM OCU": Sloba Radanović o trudnoći supruge Jelene, iznenadio novim detaljima iz privatnog života!

Foto: printscreen/RTVPink

Slobodan Radanović očekuje dete sa svojom suprugom Jelenom Đuričanin, a sada je otkrio nove detalje iz privatnog života, kao i to kako je nameravao da nazove sina po svom pokojnom ocu Dušanu, koji je preminuo pre tri godine, 

-Pa razmišljali smo o tome, ali smo se konsultovali sa nekim sveštenim licima i duhovnicima, koji su sam preporučili da ne bi trebalo to da uradimo i da bi bilo bolje da smislimo neko drugo ime - kaže Sloba.

Republika

Foto: V. Lukić

Sloba Radanović

Radanović je nedavno otvorio restoran, a kako se može videti, njegova trudna supruga Jelena više boravi u njemu nego Sloba.

-Jeste, Jelena je više tamo, ja sam dosta u putu i nema me u Beogradu, ali ona često svraća. Koliko sam ja zaslužan za uspeh našeg biznisa, toliko je i ona. Jelena je sada trudna, tako da ću se što više potruditi da smanji bilo kakve poslove, ne dajem joj da se napreže. Najsrećniji sam, mislim da je to i svrha života - da izgradiš svoju porodicu i da se i na tom polju ispuniš, sve ostalo je nevažno, ako nemaš to s kim da podeliš - kaže Sloba, pa otkriva kakav će biti kao otac:

Republika

Foto: V. Lukić

Sloba Radanović posle nastupa

-Uh, ja baš ne znam za strogoću! Moj tata je prema meni bio mnogo dobar, nije bio strog, mama je bila stroža. Ja i kad želim da budem strog nekako ne umem, tako da ću sigurno biti popustljiviji - ističe Radanović za Pink.rs.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading