U TAJNOSTI SU SE I VENČALI I RAZVELI: Nedeljko Bajić Baja LUDO je voleo 19 godina mlađu ženu: Rodila mu je DVOJE DECE, a evo kako IZGLEDA!

Autor:

Zabava

07.10.2022

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O privatnom životu poznatog folk pevača ne zna se mnogo.

U TAJNOSTI SU SE I VENČALI I RAZVELI: Nedeljko Bajić Baja LUDO je voleo 19 godina mlađu ženu: Rodila mu je DVOJE DECE, a evo kako IZGLEDA!

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Pevač Nedeljko Bajić Baja već decenijama je prisutan na domaćoj javnoj sceni, međutim, o njegovom privatnom životu ne zna se mnogo.


Pevač je svoj privatni život oduvek držao daleko od od očiju javnosti, pa tako mnogi ne znaju da se od 2013. godine zabavljao sa lepoticom iz svog spota za pesmu "Mokra do kože".

 

 

U pitanju je 19 godina mlađa Ivana, koja je sa Bajom u braku bila pet godina, a podarila mu je dvoje dece -  sina Marka i ćerku Milicu.


Kako su kasnije mediji saznali, supruga Nedeljka Bajića Baje i pevač su pre četiri godine stavili tačku na svoj brak, ali su zbog dece ostali u korektnim odnosima.

Ipak, pevač, koji svoj život nikada nije javno eksponirao i ove navode tada nije potvrdio.

 

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Nedeljko Bajić Baja

 

Kako je neko vreme bio odsutan sa estradnog neba, Baja je priznao zašto je to tako.

- Nije me bilo dugo, možda i predugo, ali spremam novi album, tu sam. Nadam se da će i sa ovim pozitivnim vremenom biti dobre muzike i da će biti sve kako treba, ja sam već zadovoljan. Moje prošle pesmu jesu hit kako vi kažete, ali one su slika onog vremena, sad moramo ući u novo vreme. Ja sam čovek koji se studiozono bavi muzikom i smatram da je ono što radim pošteno i to svakodnevno dolazi do izražaja - rekao je pevač nedavno za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading