SLAVLJE U PORODICI MIRKE I VUJADINA! Fudbaler novom objavom RAZNEŽIO pratioce (FOTO)

Autor:

Zabava

01.10.2022

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić pre godinu dana dobili su svoje četvrto dete, ćerku Aniku, kojoj danas proslavljaju 1. rođendan.

SLAVLJE U PORODICI MIRKE I VUJADINA! Fudbaler novom objavom RAZNEŽIO pratioce (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Posle Andreja, Adrijane i Mihajla, ponosni roditelji prošle godine poželeli su dobrodošlicu i ćerkici, kojoj su dali ime Anika.

Vujadin, koji inače retko u javosti govori o privatnosti i porodici, rešio je da povodom ćerkinog rođendana podeli fotografiju koja je raznežila mnoge.

 

Foto: Instagram

 

 

- Srećan ti prvi rođendan, princezo tatina - napisao je on uz objavljenu fotografiju.

Podsećamo, Mirka je nedavno za domaće medije govorila o majčinstvu, a tom prilikom otvorila je dušu o odnosu sa nevenčanim suprugom, fudbalerom Vujadinom Savićem, sa kojim ima četvoro dece.

- Ko je više sa decom u toku tog dana on bude manje tolerantan sa klincima. Onda je ko ima više živaca i strpljenja. Do sada sam ja nekako bila više sa decom. Više smo mi njega pratili, pa sam ja svoj posao kombinovala i gledala da, kad deca imaju raspust, dođem u Srbiju i radim. E sad, s obzirom na to da imam nove projekte, sad više nije da me nema dva puta sedmično, već pet puta sedmično! Videćemo sad šta će se promeniti između Vujadina i mene, da li će se ta uloga u kući promeniti - nam Mirka Vasiljević tom prilikom za Blic.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading