Mirka i Vujadin kupili KUĆU na Kipru! Uložili OGROMNE pare, Savić od prijatelja dobio PONUDU koja se ne odbija!

Autor:

Zabava

07.09.2022

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić uložili u nekretnine.

Mirka i Vujadin kupili KUĆU na Kipru! Uložili OGROMNE pare, Savić od prijatelja dobio PONUDU koja se ne odbija!

Foto: ATA Images

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić zbog Vujadinovog posla neretko menjaju svoju adresu stanovanja, a kako se navodi, sada su odlučili da kupe nekretninu na Kipru.

Republika

Foto: ATA Images

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

- Vujadinu se dopala jedna vila sa pogledom na more. Prijatelji su mu ponudili da je kupi i sve je izvesnije da će se na taj korak uskoro i odlučiti. Ne verujem da će tamo da žive, ali sigurno da će rentirati nekretninu. I deci se jako dopada, naročito jer je ta kuća izdvojena od ostalih. U mirnom je kraju i baš je za elitu. Ne znam tačno koja je cena, ali nije jeftino - kaže izvor za Kurir.

Podsetimo, Mirka je više puta govorila kako izgleda njihov život na Kipru.

- Na te naše selidbe gledam sa pozitivne strane, kao blagodet, a ne kao problem. Gledam ih kao priliku da steknemo nova iskustva. Preseliti se i nije toliko strašno, jer novi prostori vam daju novu energiju, mogucnost da nešto preuredite po vašem ukusu, a kad dode na red vaša kuca, onda tacno znate šta volite, a šta ne volite, šta vam prija, a šta vam ne prija, jer ste imali priliku da probate da živite po tudim kucama. Sve zemlje u kojima je Vujadin igrao bile su lepe i uredene zemlje gde si mogao da vidiš nešto iz te kulture - rekla je ona i dodala:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić kupuju kuću na Kipru

- Na Kipru nam je novina to što je sve sa suprotne strane, od vožnje, preko volana u automobilu, do stepenica u tržnom centru. Prvo smo se sudarali sa prolaznicima koji hoce na jednu stranu, a mi idemo na drugu, a onda smo i to naucili. S druge strane, novi jezik, hrana... Na sat vremena od vas je planina sa snegom, ali i more. Zanimljivo je sve to.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading