NIKADA NISAM BILA SE*S SIMBOL! Snežanu Đurišić VREĐA kad je trpaju u taj koš, a evo kako komentariše Bekutu i Vesnu Zmijanac!

Autor:

Zabava

02.10.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkerka tvrdi da je uvek išla težim putem i da nikada nije gradila imidž na prolaznim stvarima već samo na kvalitetu.

NIKADA NISAM BILA SE*S SIMBOL! Snežanu Đurišić VREĐA kad je trpaju u taj koš, a evo kako komentariše Bekutu i Vesnu Zmijanac!

Foto: Republika.rs/D. Lukić

Snežana Đurišić

Folk pevačica Snežana Đurišić u susret velikom koncertu, koji za mesec dana ima sa koleginicama Vesnom Zmijanac i Anom Bekutom u Čikagu, priznaje da je vređa kad je neko nazove nekadašnjim seks-simbolom jer je oduvek polagala na kvalitet pesama i takva konotacija, koja je u današnje vreme čak poželjna, kako kaže, njoj nije potrebna.

 

Foto: Republika.rs/D. Lukić

 

 

Nije htela da se osvrće ni na raniji izgled Vesne i Ane, koje su svojevremeno, osim pesmom, i te kako plenile pojavom jer to, prema njenom mišljenu, skreće pažnju sa pravih vrednosti, a to je, u ovom slučaju, njihova karijera i publika.

 

Republika

Foto: Leteci

 

- Ja nisam nikada bila seks-simbol. O ostalima neću da diskutujem - rekla je otresito Snežana za Srpski telegraf, te nastavila:


- Nas tri smo pozvane u Ameriku zbog pesama, iza sebe smo ostavile veliki broj hitova. Mi smo oduvek bile kvalitetne pevačice. Govorim u ime Vesne, Ane i mene. Idemo, bože zdravlja. Ja sam živela u Čikagu i znam da tamo vole muziku.

 

Republika

Foto: ATA Images

 

Inače, Đurišićka je prethodne nedelje snimala prve epizode "Zvezda Granda" pošto takmičenje ove sezone kasni sa emitovanjem zbog toga što je još neizvesno koja televizija će da ih primi pod svoje okrilje.

Kako je Srpski telegraf prvi pisao, TV Prva više nije želela da pristaje na robovlasnički ugovor koji je zatekla sa "Grandom", a zatim je Saša Popović molio vlasnika Pinka Željka Mitrovića da ih uzme on, naravno pod njegovim uslovima, da bi ostali na nacionalnoj frekvenciji.


Pavlovićku nisam tukla da ima traumu od mene

 

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

 

Mlada pevačica Milica Pavlović često ističe da joj je ostala trauma od Snežane Đurišić, te da se najviše plaši nje i Dragana Kojića Kebe.


- Ne znam zašto me se plaši, nikoga još nisam izudarala - rekla je Snežana i dodala da sve manje razloga i ima za strah:


- Sada peva bolje nego ranije. To je opet povod da je pohvalim. Ja sam žena koja ima godina iza sebe i obrazovanja i sluha, to je moj utisak. Svakako vam neće poći za rukom da nas opet zavadite.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading