"Uronio bih u tvoj DEKOLTE kao u dugove": Nepoznati muškarac slao poruke Ani Bekuti, ona povukla RADIKALAN potez! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.09.2022

10:12 >> 10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Bekuta nije želela da toleriše neumesno ponašanje njenog pratioca na Instagramu.

"Uronio bih u tvoj DEKOLTE kao u dugove": Nepoznati muškarac slao poruke Ani Bekuti, ona povukla RADIKALAN potez! (FOTO)

Foto: printscreen/TVPRVA

Pevačica Ana Bekuta aktivna je na svojim društvenim mrežama, gde neretko ljubazno odgovori svojim pratiocima, ali sada ju je jedan komentar na Instagramu naterao da preduzme radikalan potez. 

Naime, jedan njen pratilac ostavio je ne tako umesan komentar ispod fotografije pevačice na Instagramu, zbog čega je rešila da ga stavi na "blok listu". 

Republika

Foto: Promo foto

Ana Bekuta dobila neprimereni komentar

-Mene Ana Bekuta blokirala jer sam joj napisao da ima divan dekolte u koji bih uronio kao u dugove - napisao je nepoznati muškarac kao odgovor na Aninu fotografiju, što je pevačicu po svemu sudeći razljutilo. 

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

komentar na Instagramu

 

Podsetimo, Bekuta nedavno je promenila boju kose, te se vratila na crvnu nijansu koju je nosila na samom početku karijere, pa nije ni čudo što je atraktivna suprotvnom polu. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading