ISPOVEST Slađe Đogani: Muvali su me MILIONERI, a završila sam sa Đoletom Đoganijem (VIDEO)

Autor: Melina Gvero

Zabava

01.10.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

U novoj epizodi video projekta Republika TV-a "ISPOVESTI" svoju dušu otvorila je Slađa Đogani!

Pevačica Slađa Delibašić, koja je devedesetih harala estradom s tadašnjim suprugom Đoletom i njihovom dens grupom Đogani fantastiko, u velikom intervjuu za emisiju "ISPOVESTI" na portalu Republika.rs, priseća se tih vremena i otkriva da je mogla mnogo bolje da se uda. Naime, ona za naš list priča da su joj se nudili milioneri iz inostranstva, a ona je izabrala densera zbog kojeg je ostavila i dečka košarkaša da bi s Đoganijem otišla na turneju.

Foto: Republika TV

Ispovest, Slađa Delibašić

- Nekad se pitam da li je moguće da ja, pored svih milionera tada u Italiji, koji su se kačili za mene, izaberem Đoleta. Devojke koje su tad bile sa mnom u grupi sad žive kao kraljice. Jedna Vesna se udala za lika koji ima fabrike obuće, Renata se udala takođe za jednog koji ima lance nekih restorana. Kažem sebi: "Gde mi je onda pamet bila", ali ne kajem se - priča iskreno Slađa i opisuje kako je završila u ljubavi s bivšim

mužem:

Foto: ATA Images

Ispovest, Slađa Delibašić

- Ja sam odmah posle srednje škole otišla s Đoletom da nastupamo po Italiji, pre toga sam imala simpatiju iz Partizana košarkaša Vladu Dragutinovića. Raskinula sam pre polaska i nekad žalim što sam krenula tim putem. Možda da sam ostala u Mitrovici, bila bih sasvim nešto drugo. Neko pokajanje uvek postoji u čoveku - priča Slađa. 

Pored oca sportiste Juga Delibašića i brata fudbalera Igora, Slađa je bila prvak Beograda u plivanju za Partizan, a igrala je i rukomet za Radnički, dok je atletiku trenirala u Crvenoj zvezdi. Na kraju je završila kod Lokice Stefanović kao plesačica, gde je i upoznala Đoleta
Đoganija. Vrlo brzo su počeli da rade, ali i žive, kao par, što je najteže palo, priznaje, njenom ocu.

Foto: ST/Vladimir Lukić, Aleksandar Nalbantjan

Slađa i Đole Đogani

- Mom ocu je bilo najteže kad sam mu saopštila da sam trudna i da se udajem za Đoleta. To mu je bilo katastrofa. Želeo je više. Mi s Kosova biramo muškarca za ceo život, da bude tvoje vere. Nisam tad tako gledala na ljude, delim ih na pozitivne i negativne. Sada bih drugačije uradila definitivno. Bila mi je bitna njegova duša i kakav je čovek, tek posle sam upoznala njegovu porodicu. Kažu da ne treba gledati ko je i šta je, ali parametri ipak postoje i to mogu da primenim sad kod dece - naglasila je Delibašićka, pa se osvrnula na krah braka s Đoganijem:

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Đole Đogani

- Počeo je da mi smeta taj zajednički nastup s Đoletom, trebalo je da me pusti da budem lider na bini, tako da sam odlučila da nastavim sama s decom, da izađem iz zajedničke kuće, znala sam da ću uspeti i to je najveća moja snaga. Želela sam da dokažem da mogu sama.

U vreme kada su se rastali kružila je priča da su se razveli zbog denserove današnje supruge Vesne (tada Trivić), koja je bila plesačica kod njih u grupi i učila od Slađe, koja ju je dovodila i u kuću jer ju je smatrala prijateljicom, da bi joj ona na kraju preotela muža.
Delibašićka iz braka s Đoletom ima dve ćerke Silviju i Marinelu, dok denser iz braka s Vesnom, koja je, osim u njegovom životu, i u grupi Đogani fantastiko preuzela Slađinu ulogu, ima još dvoje dece, sina Adrijana i ćerku Lorenu.

Kompletnu video ispovest Slađe Đogani možete pogledati u videu na početku teksta! 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading