BOLNA ispovest Goce Lazarević! Pevačica otkrila STRAVIČNE detalje prošlosti: TUKAO me je svaki dan!

Autor:

Zabava

30.09.2022

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Lazarević otkrila je koliko je teško i bolno odrastanje imala.

BOLNA ispovest Goce Lazarević! Pevačica otkrila STRAVIČNE detalje prošlosti: TUKAO me je svaki dan!

Foto: printscreen/RTVPink

Pevačica Goca Lazarević tokom jednog svog intervjua progovorila je o teškom životu, smrti majke, detinjstvu i tužnom periodu koji je preživela.

Republika

Foto: Instagram.com

Goca Lazarević

Naime, njeni roditelji su radili u inostranstvu, dok su ona i brat ostali u Srbiji, a ona je otkrila kako je njen život tada izgledao:

- Dok nisam počela da živim samostalno, namučila sam se mnogo. Sve je bilo surovo. Mama i tata su trbuhom za kruhom otišli u inostranstvo. Ostavili su mene i brata kod strica i strine. Onda je i strina morala da ide da radi, pa je ostavila mene i brata u kući u šumi sa jednim neuglednim čovekom da nas čuva. Nije se presvlačio po deset dana - rekla je Goca, koja je otkrila koje detalje iz detinjstva pamti:

Republika

Foto: Dragan Kadić

Goca Lazarević o detinjstvu

- Mi smo preko nedelje mazali pašteticu i margarin na hleb. Nismo znali ništa drugo. Dok strina ne dođe. Otud i moj gastritis, koji vučem od ranog detinjstva. Moram da kažem da nikada nismo bili gladni. Čokoladu smo kupovali jednom mesečno, ono malo životinjsko carstvo".

Majka joj je poginula u saobraćajnoj nesreći, a Goca je tada bila mlada.

- Znam da je ona otišla, ipak smo mi bili mali. Ja znam da je ona otišla, a ja sam uvek imala iste snove. Decenijama sam sanjala da se ona vraća, ali njen nedostatak u odrastanju, toplini, ljubavi u svemu - ispričala je ona i dodala da joj je detinjstvo bilo veoma teško, kao i da je otac dovodio u kuću druge žene koje su se na raznorazne načine ophodile prema njoj i njenom bratu:

Republika

Foto: Dragan Kadić

Goca Lazarević o odrastanju

- Tata se nakon toga nezvanično ženio nekoliko puta. To su bile neke žene koje su bile grube prema nama. Kada je jedna od njih došla, smislila sam srednju školu koja ne postoji nigde u blizini da pobegnem da ih ne gledam. Otišla sam u Beograd - rekla je Goca, koja je sa 15 godina došla kod rodbine svoje maćehe koja se prema njoj nije najbolje ophodila, a sin jedinac njene maćehe ju je stalno maltretirao:

- Nije voleo što sam ja tu. Svaki dan me je tukao iz ljubomore, a jednom kada me je ozbiljno udario sam mu vratila. Tada mi je njegova mama rekla da tražim drugu kuću. Spakovala sam stvari u kartonsku kutiju i pošla sam da tražim tetku. Znala sam samo da radi kod Liona u nekom bifeu. Jedva sam je našla - emotivno je govorila pevačica, prenosi Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading