Veliki solistički koncert Miroslava Ilića u Štark areni: Kralj narodne muzike pripremio IZNENAĐENJE kom se niko nije nadao! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.09.2022

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Miroslav Ilić napraviće 10. decembra solistički koncert u Štark areni!

Veliki solistički koncert Miroslava Ilića u Štark areni: Kralj narodne muzike pripremio IZNENAĐENJE kom se niko nije nadao! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Pevač narodne muzike Miroslav Ilić odlučio je da napravi koncert u Štark areni 10. decembra, gde će okupiti veliki broj ljudi, koji će uživati u njegovim mnogobrojnim hitovima. Miroslav je povodom 50 godina uspešne karijere odlučio da napravi koncert za pamćenje. 

Međutim, to nije sve!

Foto: ATA Images

Miroslav Ilić koncert

 

Popularni pevač narodne muzike je nedavno otvorio profil na društvenoj mreži Instagram, gde će njegovi pratioci moći svakodnevno da prate dešavanja iz njegovog života.

Miroslav je davne 1972. godine započeo blistavu karijeru koja jeod samog početka krenula uzlaznom putanjom i sada već broji milionske tiraže i mnoštvo hitova poput: “Nije život jedna zena”, “Još te nešto čini izuzetnom”, “Vino točim a vino ne pijem”, “Ova noć”, “Jesen sedamdeset i neke”, “Lažu da vreme leči sve“, “Polomiću čaše odkristala”, ”Luckasta si ti”, “Božanstvena ženo”, “Voleo sam devojku iz grada”, “Pozdravi je pozdravi” i mnoge druge.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Miroslav Ilić na koncertu

 

Pored pedesetogodišnjice muzičke karijere, najveći bard domaće muzičke scene će, već tradicionalno, slaviti i svoj rođendan sa obožavaocima koje će iznenaditi novim pesmama i ekskluzivnim gostima.

Spektakularan koncert Miroslava Ilića, 10. decembra 2022. godine od 20 časova u Štark Areni biće prava muzička poslastica za ljubitelje narodne muzike koji će imati priliku da uživaju u brojnim pesmama koje se smatraju evergreen hitovima na našim prostorima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading