Aco Pejović progovorio o NAJVEĆIM POROCIMA: Folker priznao da pored supruge odmerava druge žene! (VIDEO)

Autor:

Zabava

30.09.2022

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aco Pejović pajavio se na pomenu Tome Zdravkovića, a tom prilikom otkrio je njegov najveći porok!

Aco Pejović progovorio o NAJVEĆIM POROCIMA: Folker priznao da pored supruge odmerava druge žene! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Pevač Aco Pejović je dao glas za lik Tome Zdravkovića u filmu "Toma", a danas je došao na njegov pomen. Aco je otkrio da je sličan Zdravkoviću, ali ono što mu nikada nije bilo blisko je kocka kojoj je Zdravković bio sklon.

 

 

Muzička legenda Toma Zdravković preminuo je pre 31 godinu, a danas se veliki broj ljudi okupio na groblju kako bi mu održali pomen.

- Možda je i ovaj film doprineo i malo drugačiji spoznaj, tako da, sve je to isto, čoveka nema pa nema, ono što je ostalo iza njega su legendarne priče. To nije krenulo od filma, to je krenulo od pesme Jeelna, ima tog nekog povezivanja mojeg sa njim, tako je neka sudbina. Seriju još nisam gledao, imam još pesama koje snimma, imam pet, šest pesama. 

- Ja nisam ljubitelj toga, ali ja na neke druge stvari bacam pare. Ja sam svoju karijeru doprineo pre ovoga, što i sami težimo. Moji poroci, toga ima dosta, ali ono što ja mislim, a šta znam, piće, verovatno, cigare, voliš da vidiš lepu ženu, ako je to porok, sam život u kafani se svodi na porok, pa sad, ko voli, ja ga volim - objasnio je Pejović. 

Šta je još rekao Aco, možete pogledati u video snimku koji se nalazi na početku teksta. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading