Sve VRVI od POZNATIH LIČNOSTI na godišnjici SMRTI Tome Zdravkovića: Dolazak OVOG pevača izazvao je NAJVEĆU PAŽNJU (VIDEO)

Autor:

Zabava

30.09.2022

11:01 >> 11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnoge estradne ličnosti okupile su se na Centralnom groblju povodom 31 godinu od smrti Tome Zdravkovića.

Sve VRVI od POZNATIH LIČNOSTI na godišnjici SMRTI Tome Zdravkovića: Dolazak OVOG pevača izazvao je NAJVEĆU PAŽNJU (VIDEO)

Foto: republika.rs

Na Centralnom groblju u Beogradu danas se obeležava 31 godina od smrti Tome Zdravkovića, a mnogobrojne kolege, prijatelji i članovi porodice okupili su se kako bi odale počast legendarnom pevaču. 

Supruga pokojnog pevača, Gordana Zdravković, došla je mnogo pre svih, kako bi pripremila sve pred početak. 

Foto: republika.rs

Godišnjica smrti Tomi Zdravkoviću

Aco Pejović bio je prva javna ličnost koja se pojavila na Centralnom groblju, a sa njim je bio estradni menadžer Bane Obradović. Vrlo brzo nakon njih došli su i harmonikaš Miša Mijatović, pevačica Jellena i Stevan Anđelković

Veliku pažnju na Centralnom groblju privukao je dolazak Željka Joksimovića, koji je za ovu priliku ušetao obučen u crnu odevnu kombinaciju, te odmah poljubio nadgrobnu ploču gde je sahranjen pevač, čijem liku i delu se toliko divio, da je postao jedan od autora biografskog filma "Toma". 

Podsetimo, Toma Zdravković premino je 30. septembra 1991. godine nakon borbe sa rakom prostate, nedugo nakon što je održao poslednji koncert u Podgorici. Njegove pesme u godinama koje su u sledele, pa i dan danas čuvaju legendarnog pevača od zaborava, što govori i veliki broj poznatih ličnosti koje se okupe svake godine na godišnjicu njegove smrti.  

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading