BOL JE OSTALA ISTA! Udovica Tome Zdravkovića se ne miri sa njegovim gubitkom: Otkrila šta joj je pevač rekao pred SMRT! (VIDEO)

Autor:

Zabava

30.09.2022

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gordana Zdravković ne krije da bol za pokojnim suprugom i legendarnim pevačem Tomom Zdravkovićem ne jenjava.

BOL JE OSTALA ISTA! Udovica Tome Zdravkovića se ne miri sa njegovim gubitkom: Otkrila šta joj je pevač rekao pred SMRT! (VIDEO)

Foto: republika.rs

Udovica Tome Zdravkovića, Gordana, među prvima je došla na Centralno groblje, gde se održala pomet legendarnom pevaču povodom 31 godine od njegove smrti. 

Goranda  Zdravković provela je poslednje dane uz svog supruga, čije pesme svi pevaju sa zadovoljstvom i dan danas, a za Republiku.rs otkriva da s godinama bol zbog gubitka supruga, i oca njenog sina, ne jenjava. 

 

Da li su svake godine emocije iste kada dođete na ovo mesto? Da li je tuga manja? 

-Ove godine je tuga veća, zbog filma "Toma". Film je učinio svoje, pa su se vratile emocije koje su postojale. Sad su još jače, sve se vratilo unazad. Ova godina mi je mnogo gora nego prethodna. Gledala sam film mnogo puta, onda shvatim da njega nema, ali je tu na neki način i to je bolno. Kažu da vreme leči sve, zaleči, ali bol ostaje ista. 

Foto: Youtube printscreen

Gordana Zdravković

Mnogo poznatih ličnosti izašlo je u javnost sa pričama o Tomi Zdravkoviću, da li ste pročitali nešto što nema veze za istinom? 

-Ja sam pročitala toliko tih guposti, da mi je i smešno. Ne smeta mi, neka priča ko šta hoće. Svako ko hoće da bude deo njega na neki način, ako im to nešto znači, neka pričaju, meni ne smeta. Većina istine se zna, zapravo ono što treba da se zna. 

Niste želeli da se eksponirate u javnosti dok je on bio živ. Zbog čega? 

-Mediji bi trebalo da postoje zbog posla, ali ja ne smatram da bi trebalo da budem toliko prisutna. To je uvek bio deo njegovog posla, a ja sam uvek bila tu da ga dočeka i ispratim. Sada sam u medijima jer nema ko, da su bar njegova deca tu, pa da preuzmu taj deo njegovog posla. Ja sam na ovom mestu bila i pre 10 godina, kada niko nije znao da dolazim, nije mi bilo bitno da budem u medijima.

Dešavalo se da zaplačete u emisijama kada pričate o Tomi. Šta Vam je najteže? 

-Najteže mi je što je mnogo rano otišao, što je mogao da bude sa nama još 10-15 godina, da bude uz dete. To mi je i sam Toma rekao pred smrt: "Nije mi žao ničega, samo što neću biti tu kad mi sin poraste". 

Republika

Foto: Youtube printscreen

Udovica Tome Zdravkovića

 

Da li mislite da bi Toma danas bio među nama da je slušao savete lekara? 

-Poslednjih godina njegovog života, Toma se donekle pridržavao saveta lekara, ali je udes koji je doživeo sa autobusom bio prekretnica.

Šta se zapravo tada desilo? 

-Išao je ulicom Kneza Miloša, naišao je JAT-ov autobus i razbio ga, bila mu je polomljena ključna kost, ruka i noga, izvadili su mu bubreg i sve je krenulo nizbrdo. To se desilo godinu dana pre njegove smrti. Došlo je uopšte do poremećaja metabolizma. On je već imao bolesne bubrege, kada mu je jedan izvađen, ovaj drugi je brzo propao. On je poslednjih meseci bio na dijalizi. Da nije bilo tog udesa, ja mislim da bi on živeo i dan danas. 

Šta je još rekla udovica Tome Zdravovića, možete pogledati u video snimku koji se nalazi na početku teksta. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading