On je bio NAJVEĆA LJUBAV Uki Q, a onda su preko noći PUKLI: Otkriven pravi razlog RASKIDA sa Pajićem!

Autor:

Zabava

30.09.2022

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriven pravi razlog raskida Uki Q i Sergeja Pajića!

On je bio NAJVEĆA LJUBAV Uki Q, a onda su preko noći PUKLI: Otkriven pravi razlog RASKIDA sa Pajićem!

Foto: Instagram.com printscreen

Mlada influenserka i tiktokerka Una Kablar, poznatija kao Uki Q ušla je u žižu javnosti nakon što je otkrila da je njena rođena sestra Sara Hadžić pretučena od strane supruga Damjana Hadžića, nakon čega je završila na VMA, gde je ustanovljeno da ima lakše telesne povrede. 

 

Međutim, Una je i ranije bila poznata, naročito na društvenim mrežama, a karijeru je započela tokom veze sa Pinkovom zvezdicom i pevačem Sergejom Pajićem. Poznato je da su njih dvoje bili u velikoj ljubavi, te da su se stranice na društvenim mrežama bile iz dana u dan preplavljenje njihovim imenima i fan grupama. 

 

 

No, u jednom trenutku došlo je do naglog prekida, koji nije odmah obelodanjen. Nedeljama se spekulisalo da li su Uki i Sergej raskinuli, budući da neko vreme nisu objavljivali zajednički sadržaj, a onda je usledila potvrda sa obe strane. 

- Morao je da prođe taj period. Sad me je prošlo skroz i to je to. Tada sam bio klimav i njanjav, pošto nisam ja raskinuo. Sad sam u fazonu, sve najbolje. Nije došlo ni do kakvog sukoba, samo sam se udaljio i ohladio. Nije bilo nikakve svađe - istakao je i potvrdio da nemaju nikakav kontakt. - rekao je.

 

 

- Više ne, pre je bilo, nakon raskida. Ne pada mi to ni na pamet, ni ona ni naša veza. Bilo je okej sve, stvarno. Jedna je stvar šta je prikazuje na ekranu, a druga šta je bilo i kako je bilo. Neću sada da zalazim u to - objasnio je.

Sergej je potvrdio da i dalje ne želi da obelodani pravi razlog raskida, kao i Una.

- Tražio sam razlog i greške u sebi, zato sam i bio tako njanjav. Sad je skroz drugačije jer sam shvatio da se sve dešava sa razlogom. Nisam se trudio da tražim krivca, ne zanima me ništa u vezi nje, ni u vezi sa našom vezom - poručio je Sergej za Alo. 

Una sada uživa u vezi sa tiktokerom Lukom Bojovićem, sa kojim je tek nedavno potvrdila da je uplovila u ljubavnu vezu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading