ULETEO NA PUMPU I U PANICI REKAO DA MU JE POSTAVLJENA BOMBA U KAMIONU! Okončana drama u Zrenjaninu zbog koje je deo grada bio u BLOKADI!

Autor:

Hronika

30.09.2022

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Vozač kamiona je na benzinskoj stanici u panici rekao da je dobio pretnju i da pretpostavlja da je negde u kamionu postavljena bomba.

ULETEO NA PUMPU I U PANICI REKAO DA MU JE POSTAVLJENA BOMBA U KAMIONU! Okončana drama u Zrenjaninu zbog koje je deo grada bio u BLOKADI!

Foto: printskrin

Panika i strah nastali su jutros oko 9 časova ujutro, kada je u benzinsku pumpu u Beogradskoj ulici u Zrenjaninu, uleteo usplahireni vozač kamiona i izneo sumnju da je u kamionu kojim upravlja, navodno postavljena eksplozivna naprava, tj. bomba.

Radnici benzinske stanice odmah su obavestili policiju, na teren su munjevitom brtinom izašle jedinice antidiverzionog i vatrogasnog odreda, sve je odrađeno po protokolu koji je u ovakvim situacijama neizbežan i ustanovljeno je nikakve eksplozivne naprave u kamionu nema.

Prema nezvaničnim saznanjima, vozač kamiona je zaposlenima na benzinskoj stanici u panici rekao da je dobio pretnju i da pretpostavlja da je negde u kamionu postavljena bomba.

Kako je kasnije ustanovljeno, radi se o osobi koja ima psihičkih problema i nije uravnotežen, pa otuda nepotrebni napad panike i straha.

Kamion privatne kompanije sa NS registarskim tablicama, sa lica mesta odvezao je lično vlasnik kompanije kojoj pripada vozilo i sve se okončalo bez ilakvih posledica.

Mada se zrenjaninska policija do sada nije zvanično oglasila, prema nezvaničnim potvrdama, svima je odmah bilo jasno da se radi o lažnoj uzbuni, ali je procedura ispoštovana onako kako pravila nalažu. 

Zbog ovog događa deo Zrenjanina je jutros bio blokiran.

Bonus video:

Komentari (0)

Loading