VRATILA SE U PRIRODNO IZDANJE! Stanija napravila PROMENU, pa se novim izgledom odmah pohvalila fanovima - komentari PLJUŠTE! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.09.2022

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta je fotografiju podelila sa fanovima putem društvenih mreža.

VRATILA SE U PRIRODNO IZDANJE! Stanija napravila PROMENU, pa se novim izgledom odmah pohvalila fanovima - komentari PLJUŠTE! (FOTO)

Foto: Instagram

Stanija Dobrojević nedavno se uselila u luksuzni penthaus u Rumi, na čijem uređivanju je vredno radila mesecima. Starleta je za ovu nekretninu izdvojila pravo bogatstvo i pobrinula se oko svakog detalja, a nakon što je stan uredila po svojoj meri, napravila je proslavu povodom useljenja.

Stanija je, nakon što je završila sa obavezama oko uređivanja stana, sada rešila da se ponovo posveti sebi, pa je odlučila da napravi novu promenu kada je njen izgled u pitanju.

Starleta je ovog puta odlučila da prefarba kosu u svoju prirodnu nijansu, i tako se reši svetlih tonova, a novim izgledom pohvalila se putem Instagrama.

 

Foto: Instagram

Stanija Dobrojević

 

- Nazad u moju prirodnu boju kose - poručila je Dobrojevićeva, a pratioci su joj poručili da joj prirodna kosa ipak stoji najbolje, pa komentari oduševljenih fanova ne prestaju da se nižu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading