ŠTA ĆE REĆI GROBARI? Vazura je OVAKO prokomentarisao Partizanovu BRUKU i SRAMOTU!

Autor:

Sport

28.09.2022

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dao svoj sud.

ŠTA ĆE REĆI GROBARI? Vazura je OVAKO prokomentarisao Partizanovu BRUKU i SRAMOTU!

Foto: Starsport

Miloš Vazura

Fudbaleri Partizana doživeli su šokantnu eliminaciju u 1/16 finala Kupa Srbije, nakon što su posle penala pooraženi od Radničkog iz Sremske Mitrovice.

Posle blamaže crno-belih oglasio se generalni direktor kluba Miloš Vazura, koji je bio vidno nezadovoljan ishodom duela u Sremskoj Mitrovici.

Republika

Foto: FK Radnički Sremska Mitrovica

Detalj sa utakmice Radnički SM - Partizan

- Šokirani smo! Primili smo gol u nadoknadi, a ponašali smo se kao da je sve gotovo i to je nedopustivo! Viđena je stativa Rikarda, Andrade je imao situaciju kada je mogao sve sam da reši, potom Belić...i na kraju su odlučili penali! Nedopustivo je da promašimo četiri jedanaesterca, a čestitam momcima iz Radničkog - rekao je Vazura za Informer i dodao:

- Mislim da niko ovo nije mogao da zamisli i da očekuje! Mi sada moramo da nastavimo pobedonosni niz koji imamo u Superligi i pružamo punu podšku Gordanu Petriću i igračima i verujemo u njih! Verujem da će se brzo podići i spremno dočekati važnu utakmicu u nedelju.

Partizan će u nedelju u derbiju kola dočekati ekipu Vojvodine, gde će pobedom pokušati da izleči rane iz Sremske Mitrovice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading