NAVIJAČI ZNAJU MOJU VREDNOST: Verujem da me očekuje sjajna sezona!

Autor:

Sport

28.09.2022

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova sezona u NBA ligi počinje 18. oktobra.

NAVIJAČI ZNAJU MOJU VREDNOST:  Verujem da me očekuje sjajna sezona!

Foto: Tanjug/AP

Duel Nikole Vučevića i Nikole Jokića

Košarkaš Čikaga Crnogorac Nikola Vučević izjavio je da veruje da će Bulsi naredne sezone ostvariti dobre rezultate u NBA ligi, prenose američki mediji.

- Navijači znaju moju vrednost, znaju koliko mogu i šta donosim na terenu. Imam motiv da igram dobro i da pomognem ovoj ekipi da igra još bolje nego prošle godine - rekao je Vučević.

Republika

Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

Nikola Vučević

Pojedini američki mediji su objavili da bi centar mogao da bude trejdovan u neki drugi klub do početka nove sezone u NBA ligi.


- Fokusiran sam na teren, na stvari koje mogu da kontrolišem. Nije stvar u tome kako ćeš da padneš, već kako ćeš da se podigneš. Verujem da me očekuje sjajna godina i sezona - naveo je Vučević.
Republika

Foto: Tanjug/AP

Nikola Vučević (levo)

Momak rođen u Švajcarskoj je u Čikago stigao u februaru 2021. godine iz Orlanda, a sa Bulsima je prošle sezone eliminisan u prvom kolu "plej-ofa" NBA lige od Milvokija.


Nova sezona u NBA ligi počinje 18. oktobra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading