MOJ FRIZER ĆE BITI MRTAV! Ana Nikolić pokazala ŠOK TRANSFORMACIJU, oglasila se iz frizerskog salona i uputila neočekivanu PORUKU! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.09.2022

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić pokazala je fanovima svoj potpuno novi izgled!

MOJ FRIZER ĆE BITI MRTAV! Ana Nikolić pokazala ŠOK TRANSFORMACIJU, oglasila se iz frizerskog salona i uputila neočekivanu PORUKU! (FOTO)

Foto: Republika/O.Bogdanović

Pevačica Ana Nikolić često sa svojim fanovima putem društvenih mreža deli fotografije iz svakodnevnog života, a njene objave svaki put privuku veliku pažnju.

Tako je bilo i ovog puta, kad je pevačica rešila da sa fanovima podeli snimak na kom pokazuje svoj potpuno novi izgled!

Naime, Ana se snimila dok je boravila u frizerskom salonu u kom je pokazala da je promenila nijansu svoje kose, ali i ošišala šiške, zbog čega je, kako je istakla, veoma "ljuta" na svog frizera Aleksandra.

 

- Aleksandar, zapamtite to ime, zato što će biti mrtav! Verovatno ću ga zvati "Zašto si mi ošišao šiške?! Ko ti je rekao to da radiš?!" - našalila se Ana u snimku koji je podelila putem Instagrama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading