Sestra Silvane Armenulić TRAGIČNO je nastrala u DRUGOM STANJU: Bila je u šestom mesecu trudnoće, a bila je prava LEPOTICA (FOTO)

Autor:

Zabava

30.09.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirjana Barjaktarević nastradala je kobne večeri zajedno sa sestrom, a bila je u drugom stanju.

Sestra Silvane Armenulić TRAGIČNO je nastrala u DRUGOM STANJU: Bila je u šestom mesecu trudnoće, a bila je prava LEPOTICA (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Pevačica Silvana Armenulić tragično je nastradala u saobraćajnoj nesreći 10. okrobra 1976. godine na magistralnom putu Beograd-Niš kod Kolara, a zajedno sa njom preminula je i njena rođena sestra Mirjana Barjaktarević.

Proslavljena pevačica imala je mnoge hitove, ali najviše ju je proslavila duetska pesma sa Tomom Zdravkovićem "Šta će mi život bez tebe dragi", a mnogi ne znaju da joj je pravo ime bilo Zilha Barjaktarević.

Republika

Foto: Gordana Goga Armenulić/facebook.com/printscreen

Silvana Aremnulić sa ćerkom

Te kobne večeri, pored Silvane i njene sestre, život je izgubio i Miodrag Jašarević, šef narodnog orkestra RTB-a, koji je te večeri bio za volanom, a kako su pisali domaći mediji, koja je bila u šestom mesecu trudnoće.

 

 

Mirjana se takođe bavila muzikom, a pored toga, fizički je dosta podsećala na Silvanu, a bile su i mnogo povezane.

Njihova treća sestra Dina Bajraktarevic Nikolić te kobne noći izgubila je svoje najmilije, ali i dan danas čuva uspomenu na sestre za koje je bila veoma vezana.

 

 

- Bile smo mnogo povezane, Mirjana, Silvana i ja. Posebno poslednjih dana bile smo nerazdvojne. Silvana je bila podnela papire za razvod braka. Imala je jako loš brak sa Radmilom. Počela je da se zabavlja sa sportskim komentarom Markom Markovićem. Bili su zaljubljeni jedno u drugo. Trebalo je da se desi još jedno, treće, ročište da se razvede od Radmila, ali zla sudbina je to sprečila. Ona je bila sasvim druga osoba kada je sa nama sestrama, familijom, nego kakva je kada se pojavi pred publikom - rekla je za Blic Dina jednom prilikom.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading