Raspad Bakinog carstva: Izgubio ČETIRI MILIONA EVRA posle gašenja Jutjub kanala!

Autor:

Zabava

28.09.2022

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigla ga kletva imati, pa nemati Mitrović ga zgazio ko bubašvabu

Raspad Bakinog carstva: Izgubio ČETIRI MILIONA EVRA posle gašenja Jutjub kanala!

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Glavni Jutjub kanal Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, koji je brojao preko dva miliona pratilaca, ugašen je juče ujutru zbog sadržaja koji plasira na njemu, a o kom se u poslednje vreme dosta polemisalo u medijima zbog toga što je u svojim klipovima širio mržnju, promivisao blud i nemoral, te pozivao na nasilje. Kako saznajemo, to je, ujedno, bio najjači Jutjub kanal u Srbiji, na kom će posle gašenja poznati jutjuber gubiti i do četiri miliona evra godišnje.

- Osvrćući se na njegove dosadašnje prihode, koji se broje u milionima evra, sada, kada je ugašen njegov kanal, od kog je imao najveću zaradu s obzirom na to da je to najjači Jutjub kanal u Srbiji, koji mu je donosio više miliona evra godišnje, biće u gubitku nekoliko miliona evra na godišnjem nivou - priča dobro upućeni izvor za Republiku i nastavlja:

Republika

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Baka Prase

- Jedini kanal koji mu je još preostao je Baka Sepra, koji broji 444.000 pratilaca i koji još nije ugašen, ali je pitanje koliko će i taj da mu potraje. Od početka Jutjub kanali Bake Praseta promovišu nasilje, provociranje, blud i nemoral, luksuzan život, iživljavanje nad slabijim, kao i iživljavanje nad devojkama i ženama. Osim što od takvih sadržaja zarađuje milione, on na ima prilive i od ugovora sa sponzorima, kao i prihode od onlajn prodavnice. Na sve to, Prase nije podnosio ni poreske prijave, bilo da je reč o poklonima, kapitalnom dobitku, apsolutnim pravima, tako da je i na tome profitirao.

Inače, vlasnik Pinka Željko Mitrović prvi je ukazao na Bakine mutne radnje kada je objavio dokumentarac o njemu, nakon čega je reagovalo tužilaštvo i naložilo poreskoj i kriminalističkoj policiji da provere njegovo poslovanje. Istražni organi vode više predmeta protiv Bake Praseta, te vrše provere za utaju poreza i više prevara na internetu, za koje se takođe sumnjiči.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Željko Mitrović

Kako je Republika već pisala, Posebno tužilaštvo za visokotehnološki kriminal nedavno je, povodom saznanja da je Bogdan Ilić putem interneta u određenom vremenskom periodu pozivao zainteresovana lica da investiraju novac u tzv. "kripcxcto-projekat QubitTech", koji je predstavljao platformu za piramidalno prevarno investiranje u posebne tzv. blokčejn digitalne tokene, uputilo zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja odeljenju za visokotehnološki kriminal SBPOK MUP RS. On je ovim povodom i saslušavan na mestu na kome se inače saslušavaju samo najveći kriminalci poput Velje Nevolje, s kojim je Baka Prase takođe dovođen u vezu.

OD ČEGA JE SVE ZGRTAO LOVU

- prihodi od oglašavanja
- članstvo na kanal
- polica s robom
- superčet
- prihod od premijum korisnika

Republika

Foto: ATA Images

Baka Prase izgubio milione

Čeka ga plaćanje penala

Kako je Baka Prase nedavno objavio da sprema nagradnu igru u kojoj želi da napravi najveće darivanje na Balkanu, posle gašenja glavnog kanala moraće da plati najveće penale za pucanje nagradne igre, koja je trebalo da se realizuje 3. oktobra. Naime, on je na sva zvona zvonio kako želi jednom fanu da pokloni svoj stari BMW pošto je sebi kupio novi, ali će morati da plati za to što više nije u mogućnosti da ispuni obećanje.

MITROVIĆ: POČELO JE ODBROJAVANJE

Željko Mitrović je pre nekoliko dana najavio gašenje Bake Praseta, te saopštio da se nada da će ubrzo jutjuber završiti iza rešetaka zbog svih krivičnih dela koje je počinio:

- Počelo je odbrojavanje poslednjih dana internet-nasilja, pozdrav iz Londona, u Amsterdamu naredne nedelje okončavamo stvari na globalnom nivou, a zatim idemo s lokalnim sudskim i tužilačkim procesima. U prilogu možete pročitati saopštenje za javnost Jutjub agregatora svih kanala Bake Praseta. Još malo, Bako, i kraj ti je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
biljana barna

28.09.2022 14:41

SVAKA CAST

LAZNI NOVINARI I MEDIJE PQRC

30.09.2022 09:38

DA BOG DA vam sve najgore bilo u zivotu DA BOG DA pocrkate od zlobe DA BOG DA vas grom udario s neba prokleti da ste svi koji sirite laz o Baki Prasetu a ucestvujete u Mitroviceve zamke vi ste saucesnici bez duse KREMBILI ljubomorni ZLO CE VAS U CRNO ZAVITI! AMIN