GENIJALCI OD DETINJSTVA: Vlahović i Mitrović pogađali "za Puškaša" još kao klinci - pogledajte majstorije malih Ducija i Mitra! (VIDEO)

Autor: Žarko Sokić

Sport

28.09.2022

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlahović i Mitrović su davno pokazali da će biti veliki igrači!

GENIJALCI OD DETINJSTVA: Vlahović i Mitrović pogađali "za Puškaša" još kao klinci - pogledajte majstorije malih Ducija i Mitra! (VIDEO)

Foto: Starsport

Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović

Srbija ne mora da brine za napad!

Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović nastavili su da rešetaju mreže u dresu reprezentacije, a za obojicu se od malih nogu videlo da će biti golgeteri.

Vlahović je put ka zvezdama počeo u školi fudbala Altina gde je još kao dečak postizao pogotke "za Puškaša". Pogledajte samo jedan od njih - makazicama je prevario protivničkog golmana.

Nije ovo jedini gol malog Ducija za TV špice - uživajte u skoro devet minuta magije!

Na Mitrovićeve majstorije čekali smo malo duže, a u sledećem snimku pogledajte njegov gol na debiju u seniorskom fudbalu. On je 27. avgusta 2011. ušao sa klupe i pokušao da "izvuče kestenje iz vatre" protiv Teleoptika u meču protiv Mladenovca.

Mladenovac je vodio sa 0:2 i imao igrača manje jer je isključen golman Živko Lukić, Vuk Rašović je ubacio Mitrovića na startu drugog poluvremena umesto Šake, a Mitar je pogodio za 1:2 u 73. minutu, naravno, glavom. Gol možete pogledati na 1.05 od početka snimka.

Na kraju je Teleoptik poražen sa 2:3 i pored toga što je imao igrača više, ali je 16-godišnji Mitrović (17. rođendan proslavio par nedelja kasnije) krenuo u golgetersku seriju.

Vlahović i Mitrović su od malih nogu najavili velike karijere, nama ostaje da se nadamo da će u Kataru doći do krune istih!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading