KAZNENA EKSPEDICIJA! Aleksandar Veliki: Izgledamo kao ekipa sa kojom niko ne bi želeo da igra (VIDEO)

Autor:

Sport

27.09.2022

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mitrović postigao 50. gol u dresu reprezentacije Srbije u pobedi nad Norveškom od 2:0 u Oslu.

KAZNENA EKSPEDICIJA! Aleksandar Veliki: Izgledamo kao ekipa sa kojom niko ne bi želeo da igra (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović slavi gol

Aleksandar Mitrović opravdao je nadimak Aleksandar Veliki i u pobedi reprezentacije Srbije nad Norveškom u Oslu postigao jubilarni 50. pogodak u dresu nacionalnog tima.

Drago mi je da navijači vide da se borimo. Cilj je da damo sve od sebe pre meča, i na kraju pružimo ruku jedni drugima. Izgledamo kao jedno i izgledamo kao ekipa sa kojom niko ne bi želeo da igra. Nadam se da će tako biti i u budućnosti. Bez obzira ko je sa druge strane, mi igramo naš fudbal - rekao je Mitrović.

"Orlovi" su trijumfom na stadionu Uleval obezbedili plasman u A Ligu nacija i drugi šešir u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine u Nemačkoj.

- Takmičimo se, nadmećemo se i dajemo sve od sebe, kao i danas. Ostvarili smo veliki uspeh, u drugom smo šeširu, lep uspeh. Idemo u Ligu iznad i sa najboljim reprezentacijama sveta. To je bio cilj, pa da vidimo gde smo - zaključio je Aleksandar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading