IMA VREMENA ZA KATAR! Piksi u svom stilu posle rušenja Norveške: Ako će duge lopte da pobede tehniku, JA NE ZNAM ŠTA JE FUDBAL?

Autor:

Sport

27.09.2022

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije Dragan Stojković sumirao utiske nakon trijumfa "orlova" u Oslu sa 2:0.

IMA VREMENA ZA KATAR! Piksi u svom stilu posle rušenja Norveške: Ako će duge lopte da pobede tehniku, JA NE ZNAM ŠTA JE FUDBAL?

Foto: Tnajug/VLADIMIR SPORCIC

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je Norvešku u Oslu sa 2:0 u poslednjem, šestom kolu B4 Lige nacija i izborila A diviziju.

Takođe, "orlovi" su trijumfom na Uleval stadionu obezbedili drugi šešir pred žreb za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2024. godine u Nemačkoj.

 

 

Posle utakmice, utiske posle meča u Skandinaviji izneo je selektor Dragan Stojković Piksi.

- Bilo je malih problema na startu utakmice, kasnije je do izražaja došla naša pas igra i ideje koje želimo da pokažemo. To nam je donelo rezultat. Srbija uvek ide na pobedu i želi da pokaže dobar, napadački fudbal, nebitno sa kim igra - počeo je Stojković i dodao:

- Napravili smo lepe stvari zbog neverovatne solidarnosti na i van terena. Posle drugog gola svi igrači su se radovali i pokazali da su tim. Zaslužena pobeda, potpuno smo ih nadigrali. Ako će duge lopte da pobede pas igru, ja ne znam šta je fudbal - istakao je Piksi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Slavlje fudbalera Srbije posle jednog od golova

Naredna misija za naš nacionalni tim je Svetsko prvenstvo u Kataru, ali iskusni strateg je odgovorio u svom stilu.

- Ima vremena za Katar - zaključio je selektor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading