Emir Kusturica je POZNATU GLUMICU izvukao iz BUTIKA i od nje napravio ZVEZDU! Njena priča je NEVEROVATNA!

Autor:

Zabava

28.09.2022

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Jelena Jovičić postala je poznata zahvaljujući Emiru Kusturici.

Emir Kusturica je POZNATU GLUMICU izvukao iz BUTIKA i od nje napravio ZVEZDU! Njena priča je NEVEROVATNA!

Foto: youtube.com/printscreen

Popularna glumica Jelena Jovičić završila je Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu, a malo ko zna da ju je Emir Kusturica naveo na taj put.

 - Jednog dana došla sam u butik u kom sam radila, ugledala ogromnu gužvu i čula da Kusturica snima film. Dok sam stajala ispred i pušila, prišao mi je njegov asistent i ponudio mesto statiste. Odbila sam, pa se on posle pola sata vratio i ponudio mi epizodnu ulogu. Našminkali su me, ubacili u neku prikolicu i rekli: “Akcija!” Tako se desilo da s Kusturicom provedem čitavih šest meseci snimajući film “Crna mačka, beli mačor” i da zahvaljujući tom genijalnom reditelju magistriram glumu i pre nego što sam se upisala na Akademiju - ispričala je Jelena, pa otkrila kako je studirala i radila:

Foto: instagram.com/printscreen

Jelena Jovičić

 – U srednjoj školi sam iz dosade, a i da bih zaradila neki pristojan džeparac, radila kao konobarica u jednom pančevačkom kafiću. Na taj potez odlučila sam se svojevoljno, iako nije bilo realne potrebe da radim, osim što sam želela da od ranog detinjstva razvijam osećaj odgovornosti. Sećam se da mi je tata tada rekao: “Koliko zarađuješ? Daću ti dvostruko samo više nemoj da se baviš konobarisanjem.” Posle toga zaposlila sam se u butiku, gde sam spremala ispite u pauzi između posluživanja mušterija - dodala je tada Jelena, koja je kao klinka pohađala nižu baletsku školu, a zatim punih dvanaest godina trenirala odbojku, prenosi Espreso.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading