NAKON GALA PROSLAVE U LUKS HOTELU, VESELJE NASTAVILI POD ŠATOROM! Šaulići dva dana SLAVILI ljubav Marine i Mihajla, evo kako su se PROVODILI! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.09.2022

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veselje se nastavilo i nakon glamurozne proslave koja je upriličena u poznatom prestoničkom hotelu!

NAKON GALA PROSLAVE U LUKS HOTELU, VESELJE NASTAVILI POD ŠATOROM! Šaulići dva dana SLAVILI ljubav Marine i Mihajla, evo kako su se PROVODILI! (FOTO)

Foto: Instagram printscreen

Mihajlo Šaulić, sin pokojnog pevača Šabana Šaulića, i njegova izabranica Marina Velimirović venčali su se u nedelju, a ovim povodom upriličili su gala proslavu kom je prisustvovao veliki broj zvanica, među kojima su bile i brojne javne ličnosti.

Međutim, nakon gala proslave, Šaulići su odlučili da nastave sa veseljem, pa su dan kasnije organizovali veliku žurku ispod šatora!

 

Snimci ove intimnije proslave osvanuli su na društvenim mrežama, a one svedoče o tome da ni ovog puta lud provod nije izostao, a sudeći prema fotografijama koje su se pojavile na internetu, mladoženja Mihajlo bio je najveseliji, a atmosfera se usijala kada se Ilda Šaulić latila mikrofona i zapevala dobro poznate hitove. Veče je završeno grandioznim vatrometom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading