ISPLIVAO ŠOK DETALJ! Anastasija na venčanju Mihajla Šaulića nosila Cecino odelo staro 15 GODINA, a za to je imala POSEBAN RAZLOG!

Autor:

Zabava

26.09.2022

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović se na venčanju Mihajla Šaulića i Marine Velimirović pojavila u sivom satenskom odelu, a imala je poseban razlog zbog kog se odlučila upravo za ovu odevnu kombinaciju.

ISPLIVAO ŠOK DETALJ! Anastasija na venčanju Mihajla Šaulića nosila Cecino odelo staro 15 GODINA, a za to je imala POSEBAN RAZLOG!

Foto: ATA IMAGES, Youtube printscreen

Naime, odelo u kom se Anastasija pojavila na Mihajlovom venčanju zapravo priprada njenoj majci Svetlani, a ona je ovaj komplet nosila još davne 2007. godine.

 

 

Zanimljivo je da se Ceca u ovom odelu pojavila na snimanju novogodišnjeg programa BN televizije pre punih 15 godina, na kom je u njenom društvu bio i Šaban Šaulić, koji je tokom cele večeri uživao u druženju sa kolegama i Cecinim pesmama, pa se pretpostavlja da se Anastasija upravo zbog toga odlučila za ovu odevnu kombinaciju - u znak sećanja na stare dane.

Foto: Youtube printscreen

Šaban uživa u Cecinim pesmama na snimanju novogodišnjeg programa 2007. godine

 

Ražnatovićeva je tada sako i pantalone ukombinovala sa crnom košuljom i čizmama u istoj boji, dok je njena naslednica ovo odelo ponela na nešto drugačiji način - ispod sakoa nije imala ništa, dok je na nogama imala skupocene cipele poznatog francuskog brenda.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
zora

26.09.2022 18:52

Mogla je gore da ne obuce nista bila bi atraktivnija.