MIHAJLO I MARINA REKLI DA PRED MATIČAREM! Isplivale fotke građanskog venčanja, mladenci BLISTAJU od sreće, a onda im je zapevala ONA! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.09.2022

22:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihajlo Šaulić i Marina Velimirović danas su se zavetovali jedno drugom na večnu ljubav!

MIHAJLO I MARINA REKLI DA PRED MATIČAREM! Isplivale fotke građanskog venčanja, mladenci BLISTAJU od sreće, a onda im je zapevala ONA! (FOTO)

Foto: Republika


Veliko slavlje povodom sklapanja braka održano je u jednom luksuznom beogradskom hotelu, a među stotinama zvanicama našle su se brojne javne ličnosti.

Iako je slavlje bilo zatvoreno za javnost, fotografije i snimci sa proslave ubrzo su osvanuli na Instagramu, pa su korisnici ove društvene mreže bili u prilici da zavire na gala proslavu.

 

Između ostalog, na Instagramu se pojavio i snimak trenutka kada su mladenci jedno drugom rekli sudbonosno "da" pred matičarem, na kom se vidi da blistaju od sreće i uzbuđenja.

Mladencima je nakon ceremonije građanskog venčanja zapevala Zorica Brunclik kojoj su se na podijumu za igru pridružili brojni gosti, a harmoniku je zasvirao njen suprug Kemiš, što je dodatno podiglo atmosferu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading