Srpski VUNDERKIND "oduvao" Zvezdu i Partizan i otišao u Dinamo!

Autor:

Sport

27.09.2022

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne želi ni u Humsku, ali ni u Ljutice Bogdana.

Srpski VUNDERKIND "oduvao" Zvezdu i Partizan i otišao u Dinamo!

Foto: Starsport

Detalj sa 168. Večitog derbija

Srpski supertalentovani štoper Milan Majstorović uzbuđen je zbog transfera u Dinamo Moskvu i nada se da će mu jednog dana biti odskočna daska da obuče dres Totenhema.

Dete Vojvodine je u intervjuu za "Mozzartsport" otkrilo da je imao ponude od Crvene zvezde i Partizana, ali da je ipak oduševljen odlaskom u Moskvu:

- Bio sam uzbuđen! Kada se veliki klub poput Dinama interesuje za vas, onda to zaista mnogo znači. Na početku sam bio iznenađen, ali kada sam sve shvatio, bio sam presrećan. Pregovori su išli jako brzo. Dinamo i Vojvodina su odmah našli zajednički jezik a i ja sam vrlo brzo dogovorio sve detalje oko mojih uslova.

 

 

- Nije bilo pregovora sa drugim ruskim klubovima. A koliko ja znam, nije ih ni bilo zainteresovanih. Ali znam da su Crvena zvezda i Partizan hteli da potpišu ugovor sa mnom pre nego što se pojavio Dinamo. Ipak, tada sam odlučio da ostanem u Vojvodini jer sam znao da neću moči da se dokažem u Zvezdi i Partizanu. Plus mi je bilo rano da pređem u veliki grad i počnem novi život. Ispostavilo se kao dobra odluka da ostanem u Vojvodini i razvijam se. Kada sam čuo da me Dinamo želi, drugi klubovi više nisu postojali za mene. Zaista sam želeo u Dinamo i nadam se da ću u njemu ostati mnogo godina. Polako se pripremam za selidbu u Moskvu sa porodicom- rekao je Majstorović.

Majstorović ima svega 17 godina i ponikao je u Vojvodini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading