Poznata tiktokerka UBIJENA ispred svoje kuće: Pre smrti dobila je MISTERIOZNI poziv, isplivali JEZIVI detalji!

Autor:

Zabava

27.09.2022

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karla Pardini ubijena je na pragu svoje kuće u Meksiku.

Poznata tiktokerka UBIJENA ispred svoje kuće: Pre smrti dobila je MISTERIOZNI poziv, isplivali JEZIVI detalji!

Foto: E Stock/instagram.com printsreen

Karla Pardni

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da je mlada tiktokerka i influenserka Karla Pardini (21), upucana je u Meksiku, nakon čega je pronađeno njeno beživotno telo.

Naime, Karla je upucana ispred svoje kuće, nakon što ju je nepoznata osoba pozvala na telefon i rekla joj da izađe. Karlino telo pronađeno je u beživotnom stanju, te nikako nije bilo moguće vratiti je u život. 

Svedoci su rekli policiji da je nekoliko naoružanih osoba viđeno kako lutaju tim područjem malo pre nego što se ubistvo dogodilo.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Karla Padrini

Državno tužilaštvo se oglasilo o ubistvu, ali nisu otkrili da li njeni poslednji videi imaju veze sa počinjenim zločinom.

- Istragu obavljamo u najvećoj tajnosti, kako ne bismo upozorili mogućeg osumnjičenog - rekao je glavni državni tužilac.

Karla Pardini bila je poznata po objavljivanju sadržaja koji se tiču mode, pratilo je oko 90.000 ljudi, a njeni videi broje milionske preglede.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading