UČITELJICA HEROJ: Deci na podu dala da rade zadatke da ih sakrije od masakra u školi

Autor:

Svet

27.09.2022

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Herojski potez učiteljice zadivio je svet, jer je sačuvala pribranosti animirala je decu sprečavajući njihovu paniku prilikom oružanog napada u ruskom gradu Iževsku.

 

Svet je zaprepastila vest o pucnjavi u ruskom gradu Iževsku (oko 1200km od Moskve) koja se u ponedeljak dogodila u školi broj 88. Jasno je da nije lako sačuvati hladnu glavu u takvim situacijama, ali jedna ruska učiteljica uspela je to uspela i oduševila planetu.

Na informativnom telegram kanalu pojavio se snimak na kom se mogu videti pomalo zbunjena dečica iz odeljenja 2-D koja rešavaju zadatke u svojim udžbenicima.

Uplašenim đacima, učiteljica, koja je od starta očigledno pokazala zavidnu dozu prisebnosti, uspela je da zaokupi pažnju i uz instrukcije da se poređaju po podu, zajedno su krenuli u rešavanje zadataka. 

Na ovaj način, heroina je vrlo moguće spasila i živote dečice, koja su vrištanjem i uznemirenošću mogla da privuku pažnju pomahnitalog napadača. 

Podsetimo, u oružanom napadu na školu u Iževsku poginulo je 13 osoba, od kojih su čak sedmoro deca.

Šef Udmurtskog regiona najavio je dan žalosti za 29. septembar. 

U nastavku možete pogledati video snimak evakuacije iz škole. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading