OGLASIO SE PUTIN POVODOM KRVOPROLIĆA U ŠKOLI: Peskov obelodanio ''Obavio je nekoliko telefonskih RAZGOVORA''

Autor:

Svet

26.09.2022

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Putin je već obavio telefonske razgovore sa guvernerom regiona Aleksandrom Brečalovim, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

OGLASIO SE PUTIN POVODOM KRVOPROLIĆA U ŠKOLI: Peskov obelodanio ''Obavio je nekoliko telefonskih RAZGOVORA''

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin

Ruski predsednik Vladimir Putin dao je sva neophodna uputstva regionalnim i saveznim vlastima u vezi sa terorističkim napadom u Iževsku u kojem je ubijeno najmanje 13 osoba uključujući sedmoro dece, a u Udmurtiji je proglašena žalost.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin

- Predsednik Putin je već obavio telefonske razgovore sa guvernerom regiona Aleksandrom Brečalovim, zamenicom premijera Tarjanom Golikovom, mistrom zdravlja Mihailom Muraškom, ministrom prosvete Sergejom Kravcovim koji su već na putu za Iževsk - rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov, prenosi Ria Novosti.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dmitrij Peskov

On je dodao da će sva neophodna socijalna pitanja biti rešena.

Ranije danas u školi broj 88 u Iževsku bivši učenik je otvorio vatru, a zatim izvršio samoubistvo. U napadu je stradalo najmanje 13 osoba, uključujući sedmoro dece.

Povređeno je 14 dece i sedam odraslih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading