KOMPLET STAR 15 GODINA, A NA NOGAMA I U RUCI 10.000 EVRA! Anastasija Cecino odelo uparila sa SKUPOCENIM detaljima, od cifre će vam se ZAVRTETI U GLAVI!

Autor:

Zabava

27.09.2022

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cecina ćerka privukla je sve poglede na venčanju Mihajla Šaulića i Marine Velimirović.

KOMPLET STAR 15 GODINA, A NA NOGAMA I U RUCI 10.000 EVRA! Anastasija Cecino odelo uparila sa SKUPOCENIM detaljima, od cifre će vam se ZAVRTETI U GLAVI!

Foto: ATA Images

Anastasija Ražnatović

Anastasija Ražnatović na venčanje poznatog para stigla je sa svojom mamom Cecom, a čim su se pojavile ispred hotela u kom je organizovana svadba, privukle su svu pažnju okupljenih predstavnika medija!

Anastasija je zablistala u sivom, satenskom odelu, dok je Ceca za ovu priliku odabrala elegantnu midi top haljinu cvetnog dezena, koju je upotpunila diskretnim naikotom i efektnom šminkom.

Foto: Republika

Ceca i Anastasija na venčanju Mihajla Šaulića

 

Međutim, mnogi su se iznenadili kada je u javnost dospela informacija da je komplet koji je Anastasija odabrala za ovu priliku zapravo Cecin, te da ga je pevačica nosila još davne 2007. godine.

Ipak, on nosi posebnu simboliku, budući da ga je Ceca nosila na snimanju novogodišnjeg programa na kom je bila u društvu Šabana Šaulića, pa se pretpostavlja da se Anastasija upravo zbog sećanja na lepe dane u kojima je njena majka uživala sa pokojnim Šabanom, odlučila za komplet za venčanje Šaulićevog sina.

 

Foto: ATA IMAGES, Youtube printscreen

Anastasija i Ceca u istom odelu

 

Ipak, mnogima su promakli i detalji koje je Anastasija uparila sa ovim kompletom, a za koje je izdvojila basnoslovnu cifru!

 

Naime, Anastasija je komplet iskombinovala sa cipelama sa potpisom čuvenog francuskog dizajnera Kristijana Lubutena.

 

Republika

Foto: ATA Images

 

 

Reč je specijalnom modelu pod nazivom "Kate" sa štrasom, čija cena iznosi preko 3000 evra!

 

 

 

Cecina naslednica je za ovu priliku pažljivo odabrala i torbu, pa se i u ovom slučaju odlučila za jedan od najpoznatijih svetskih brendova, i ponela luksuznu "Lady Dior" torbicu, čija se cena kreće od 6000 evra!

 

Foto: ATA Images

 

 

Kada se sve sabere, Tasa je za kompletan stajling izdvojila više od 10 hiljada evra, a fanovi na društvenim mrežama ne prestaju da komentarišu da je i ovog puta izgledala prelepo, te da je njen stajling i za ovu priliku bio pun pogodak!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading