Muž je SILOVAO, svekar pet godina BRUTALNO MALTRETIRAO! Otkriveno stravično zlostavljanje žene! Pobegla u SIGURNU KUĆU!

Autor:

Svet

26.09.2022

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Brutalan slučaj maltretiranja i seksualnog zlostavljanja žene stare 26 godina otkriven je u Lici.

Muž je SILOVAO, svekar pet godina BRUTALNO MALTRETIRAO! Otkriveno stravično zlostavljanje žene! Pobegla u SIGURNU KUĆU!

Foto: profimedia

Nju je suprug dva puta silovao u junu, a svekar joj pretio da će da je ubije, i to nakon petogodišnjeg maltretiranja i zlostavljanja. Ona je tada od nasilnika pobegla u "sigurnu kuću" i posle tri meseca smogla je snage da ih prijavi. Obojici je u ponedeljak određen istražni zatvor.

- Postoji osnovana sumnja da je 65-godišnjak od tačno neutvrđenog dana 2017. godine do 15. juna 2022. u porodičnoj kući na području Udbine gotovo svakodnevno ponižavao svoju 26-godišnju snaju. Zlostvaljanje se intenziviralo od januara ove godine, 2022. godine, što je kod nje izazvalo uznemirenost i strah za vlastiti život i živote njene dece - kažu u tužiteljstvu.

Županijsko državno tužilaštvo u Karlovcu je, nakon svekra, ispitalo i supruga jadne žene, i to zbog "osnovane sumnje da je počinio teško kazneno delo protiv polne slobode". Postoji osnovana sumnja, kažu, da je osumnjičeni 35-godišnjak počinio navedena krivična dela 15. i 20. juna 2022. u jednom mestu na području Ličko-senjske županije na štetu 26-godišnje žene, odnosno da je dva puta silovao vlastitu suprugu.

Na predlog državnog tužilaštva određen je istražni zatvor 35-godišnjem osumnjičenenom muškarcu, u trajanju od mesec dana, zbog opasnosti od ometanja postupka uticajem na svedoke. Njegovom 65-godišnjem ocu zbog opasnosti od nedopuštenog uticaja na svedoke u postupku i opasnosti od ponavljanja krivičnog dela takođe je određen isti pritvor.

Bonus video:

Komentari (0)

Loading