Sanja Vučić objavila sliku sa NOVIM DEČKOM: Pevačica i zgodni frajer ne kriju koliko su zaljubljeni, sve puca od emocija (FOTO)

Autor:

Zabava

26.09.2022

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Vučić podelila delić iz privatnog života i potvrdila da je zadovoljna na ljubavnom planu.

Sanja Vučić objavila sliku sa NOVIM DEČKOM: Pevačica i zgodni frajer ne kriju koliko su zaljubljeni, sve puca od emocija (FOTO)

Foto: instagram.com/sanjavucic

Pevačica Sanja Vučić našla se u žiži javnosti, kako zbog raspada grupe "Hurricane", tako i zbog novog dečka, koga je sada pokazala na svom Instagramu. 

Naime, iako je pevačica tvrdila da će ljubavni život u budućnosti nastojati da sakrije od očiju javnosti, ona je ipak sliku u ljubavnom zanosu sa novim izabranikom podelila na svom Insta storiju. 

Republika

Foto: Instagram/printscreen

 

Na fotografiji, koja će se izbrisati za 24 časa, može se videti kako se pevačica i dečko koji je osvojio njeno srce gledaju zaljubljeno, a snimljena je tik pred njihov poljubac. 

 

 

Podsetimo, njen novi dečko je Nenad Cicmil, zgodni frajer i vlasnik luksuznog noćnog kluba u Srbobranu, a od nedavno je u emotivnoj vezi sa našom popularnom pevačicom. 

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/nenad_cicmil

 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading