Naš pevač gledao SMRTI u oči! Otkrio sve o NAJJEZIVIJEM događaju u životu: "Mogao sam da ostanem nepokretan"

Autor:

Zabava

26.09.2022

11:04 >> 11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Bulat podelio sa širom javnošću događaj koji nikada neće zaboraviti.

Naš pevač gledao SMRTI u oči! Otkrio sve o NAJJEZIVIJEM događaju u životu: "Mogao sam da ostanem nepokretan"

Foto: Printscreen

Pevač Marko Bulat godinama je već na domaćoj estradi, a za širu javnost otkrio je da je svojevremeno gledao smrti u oči, te da su ga minuti delili od toga da ostane nepokretan.

Naime, pevač je imao deset godina kada je doživeo, kako tvrdi, najjeziviji osećaj sa kojim se suočio u životu. 

Republika

Foto: Instagram.com

 

- Bila je gomila snega a ja sam hteo sa ograde od metar i po da skočim u tu gomilu na glavu. Nije mi bilo svejedno ali su me nagovarali da skočim i da sam kukavica ako to ne uradim. Skočio sam, nabio sam vrat i izgubio moć disanja. Par sekundi nisam mogao da udahnem ni da izdahnem, izleteo mi je pršljen. Tada sam mislio da ću da umrem. Da sam polomio pršljen sad bih bio u kolicima- sa jezom se prisetio Bulat.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

Nažalost u tom trenutku niko od okpljenih mu nije prišao niti ponudio pomoć, što je situaciju za malog Marka učinilo još težom.

- Smejali su se svi. I onda sam udahnuo i to je bio najlepši udah u mom životu - ispričao je Bulat svojevremeno za domaće medije.

Podsetimo, domaća javnost mesecima unazad prati zdravstvenu dramu Markova supruga Marije, koja se već neko vreme bori sa teškom dijagnozom hronične anemije i povremeno u bolnici prima terapiju. Marko i Marija su u braku sedam godina, imaju ćerku i sina, ona ima i ćerku iz prvog braka, a porodičnu sreću kvari im samo strahovanje za njen život i zdravlje.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading