Sestre Bekvalac ponovo napravile DRAMU: Kristina poručila Nataši - SVE NAJGORE IMAM DA TI KAŽEM!

Autor:

Zabava

25.09.2022

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Bekvalac čestitala je rođendan Nataši Bekvalac, a tom prilikom su napravile dramu na Instagramu!

Sestre Bekvalac ponovo napravile DRAMU: Kristina poručila Nataši - SVE NAJGORE IMAM DA TI KAŽEM!

Foto: instagram.com/draganabekvalac72

Kristina Bekvalac na Instagram profilu čestitala je rođendan pevačici Nataši Bekvalac. Dirljivim i emotivnim statusom, Kristina je dirnula sve njene pratioce, a onda je podelila fotografije iz detinjstva sa Natašom, ali i sa porođaja. 

Republika

Foto: Nikola Mutić

Nataša Bekvalac

 

- Sećam se tebe od kad znam za sebe. Toliko predivnih, uzbudljivih, zanimljivih, dobrih, loših situacija, događaja, radosti, suza, sreće... smo doživele zajedno. I koliko god teško bilo, nikada nismo ispuštale ruku jedna od druge, jer smo tako rekle jedna drugojkad smo bile male. Šta god da se desi, vbćemo tu jedna za drugu. Hvala ti što si mi otežala i olakšala život. Jako si teška i naporna i sve najgore i najbolje imam da ti kažem, ali jedno znam sigurno, da te volim i da sam tu zauvek - napisala je Kristina, pa dodala:

 

- Sećam se pre pet godina, kada sam te pozvala i rekla ti kroz osmeh da se porađam i da dođem po mene za pet minuta si bila ispred moje zgrade, prvi put nisi kasnila. Sve vreme smo se smejale do bolnica, iako si bila nervoznija od mene. Snimala si moj porođaj, iako ti nisam dozvolila i digla bolnicu na noge da nisi tata, ali da moraš da budeš tu i prva poljubila našeg Nosketa. Volim te i srećan rođus matora. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading