VELIKA TAJNA Mirka Šijana otkrivena na dan VENČANJA: Gosti ostali zatečeni, pred svedocima obelodanjeno sve!

Autor:

Zabava

24.09.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirko Šijan na dan venčanja priredio je šok iznenađenje za prisutne!

VELIKA TAJNA Mirka Šijana otkrivena na dan VENČANJA: Gosti ostali zatečeni, pred svedocima obelodanjeno sve!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mirko Šijan i Bojana Rodić

Pre šest dana, Bojana Rodić i Mirko Šijan izgovorili su sudbonosno „da“ i napravili veselje za pamćenje u jednom restoranu u Jakovu. Iako se utisci još nisu slegli, te se detalji svadbe svakodnevno prepričavaju po medijima, ono što je začudilo sve goste na venčanju, i vas će ostaviti u šoku.

Iako su mnogi mislili da je Šijanovo pravo ime Mirko, tek kada su mu se sveštenik i matičarka obratili saznali su da je reč samo o nadimku koji se toliko učestalo koristi da mu pravo ime malo ko i zna.

Naime, njegovo ime zapravo glasi Miroslav Šijan, a kada ga je matičarka izgovorila njegovi prijatelji su šaljivo počeli da dobacuje: „Hajde, Miroslave!

Kada su čuli puno ime Mirka Šijana, gosti su ostali zbunjeni o kome je zapravo reč, i zašto se on onda lažno predstavlja, ali je objašnjeno da je mladoženja želeo kraće ime, te se predstavlja svojim nadimkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading